made in China

• הוסף לסימניות
אי אפשר לנחש אם זה בחוץ או רקע מצויר - מהמם! צבעים מדהימים...

• הוסף לסימניות
אהבתי איך התאמת את הרקע לבגדים

• הוסף לסימניות
תמונות חדות ויפות

• הוסף לסימניות
ווא איזה תאורה וחדות!
הם פשוט יוצאים מהתמונה

• הוסף לסימניות
התאורה מותאמת בול לרקע, חוץ לגמרי.
רק הגרביים גילו לי שזה בסטודיו . וגם הרצפה הלא מתוחה פיקס

• הוסף לסימניות
תמונות אלופות.
ילדים בלי עין הרע.
תאורה משגעת ומוארת הייטב.
הילדים זורמים וזה כ"כ חשוב.
בקיצור - סט מושלם.

• הוסף לסימניות
תודה חברות
כיף לשתף איתכם.
אתן עושות טוב על הלב.

היי
איך אף אחת לא התלהבה מהכותרת?!
חשבתי שזה מגניב. (כאילו צמה סינית, מיוצר בסין) טוב אני סתם מצחיקה...

• הוסף לסימניות
רחלי, תמונות מהממות.
תאורה בול מתאימה ויפיפייה.
והשיער בכלל...(סתם הוצאת לי את העיניים:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzipi.w;2181402:
רחלי, תמונות מהממות.
תאורה בול מתאימה ויפיפייה.
והשיער בכלל...(סתם הוצאת לי את העיניים:))

גם לי יצא העיניים....

• הוסף לסימניות
רחלי
תמונות מקסימות
איזה חדות
וילדים בובים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה