made with love

• הוסף לסימניות
סרטון תדמית שהיה לי כיף ליצור.
תודה עטרה היקרה על שבחרת בי ליצור אותו עבורך

• הוסף לסימניות
חסום

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו מושלם !
זה עם שילוב תלת מימד ?

• הוסף לסימניות
אדיר !!!!

• הוסף לסימניות
חסום... אשמח ממש לראות!

• הוסף לסימניות
עטרה, הכשרון שלך פורץ גבולות,
ואני עדה שהכל נעשה מאהבה!!;)
הסרטון מופק ברמה מטורפת, וליצירות שלך אין גבול! ❤

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לבקשת הנטפריות...

• הוסף לסימניות
מטורפת!!!!!!!!!!!!!!
כמה שעות של עבודה...

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו!!!
אין לי מילים, אני פשוט :eek:

• הוסף לסימניות
אפשר עם כוכביות לנטפריות?
חסום... אשמח ממש לראות!
גם אני מצטרפת לבקשת הנטפריות...

תודה לאליש העלתה עם כוכביות לטובת החסימות:
[/URL]

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!!
אהבתי מאד את האלמנטים של הקרטון, ואת הכתובים בגיר,
והמצלמה בכלל מבריקה...
עבודה אלופה!!
תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
עדינה, פשוט מהפנט!
רעיונות בלתי נדלים, תסריט גאוני וביצועים מושלמים המותאמים בול לקונספט.
דבר אחד הפריע לי- הסוג של הפונט הלבן שהיה מדי קיצוי בהתאמה שלו לכל העיצובים המדהימים.

• הוסף לסימניות
מטורף!!
אהבתי ברמות את הארט!
קליפ בסגנון אחר ומרענן
הערה קטנה-הוא טיפה ארוך בעיני
אפשר לנסות לקצר טיפה

• הוסף לסימניות
יפה מאד ואומנותי!
ממש ממש יפה!

חיפשתי התמקדות יותר ספציפית כדי להביא אמינות לציבור הצופים או שזה מיועד רק למי שמכיר אותה ויודע שהיא באמת ככה. באמת היו שם מלא דוגמאו אמינות אבל האורך לא מידי אמין.
וכן זה סרטון ארווווווווךך...

אבל פשוט מדהים אוממנותי ובחורה מוכשרת!

גם לי הפריע הסוג פונט הלב כמו שמירי אמרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה