כללי mail merge בקורל??

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת האם יש אפשרות של mail merge (מיזוג דואר) בעוד תוכנות חוץ מוורד, למשל בקורל האם זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
אפשר.
File / PrintMerge

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;73859:
אפשר.
File / PrintMerge

איך משתמשים בזה, יש לי את הרשימה בוורד ותחת File / PrintMerge אין אפשרות לחבר מקובץ וורד

• הוסף לסימניות
קובץ TXT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;73869:

אפשר אולי הסבר איך משתמשים בזה קיבלתי את הקובץ שאליו אני צריך לעשות מיזוג דואר בקובץ וורד, מה הלאה?

• הוסף לסימניות
אתה עצלן?
תכין עמוד אחד, ואח"כ אתה יכול להדפיס את הכל כמו עמוד הראשון.

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הבנת אותי מספיק או שאני לא הסברתי את עצמי כמו שצריך אז כך:
אני הולך לעשות גרפיקה בקורל דרו הזמנה עם נוסח וכו' אח"כ את השם למי נשלחת ההזמנה צריך כל הזמן להחליף 200 שמות אז במקום להקליד כל שם ולהדפיס שזה יקח הרבה זמן אני רוצה למזג את זה שזה ישר ידפיס ויתחלף השמות לבד, ובצד שני יתחלף הכתובות למשלוח ההזמנה, עד עכשיו עשיתי את הגרפיקה בקורל הפכתי לJPG וייבאתי לוורד ושם עשית את המיזוג, השאלה האם אפשר לעשות ישירות בקורל את זה או שאין דרך, ואם כן איך?

• הוסף לסימניות
הסברת את עצמך מצויין, והבנתי אותך גם טוב.
והתשובה זה מה שאמרתי לך, רק כנראה לא רצית לשבת חמש דקות ולנסות את זה לבד :)
חייב להיות קובץ TXT וכנ"ל, אח"כ אתה ממשיך לפי הפקודות. זה מאוד פשוט וקל.
אתה מכין עמוד אחד, ובהדפסה הוא מדפיס לפי כמות השמות שיש לך בMAIL MERGE

• הוסף לסימניות
אז בא נגיד לך ת'אמת כנראה שהבנו אחד את השני טוב מאוד אבל שאני מנסה לייבא מוורד לקורל את המיזוג אני מקבל הודעת שגיאה Wrong file format or could not open

וגם שאני הופך את זה לTXT אותו דבר. שלא לדבר על זה שבקובץ טקסט נהיה לי סלט אחד גדול, בוורד זה מסודר בטבלה ופה זה ממש הכל מתערבב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה