marks & spencer

• הוסף לסימניות
האם למישהו כאן יש נסיון בהזמנת מוצרים מחברת marks & spencer דרך האתר שלהם
(אם משלוח לישראל)?
אני כבר מזמן רוצה לקנות מהם, אך קצת מפחדת.
אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
מה לגבי המיסים?

• הוסף לסימניות
שולחים לישראל תמורת 15 פאונד, תעשו את השיקול שלכם אם זה שווה לכם.

• הוסף לסימניות
אני מזמינה הרבה דרך האתר שלהם אבל לא נראה לי שיש משלוח לארץ.
אין לך מה לפחד, הכל מגיע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;729242:
מה לגבי המיסים?
אני לא צריכה כמות סיטונאית,
זה רק בגדים לילדים שלי.
נראה לי שכדי להתחיל לשלם מיסים צריכים לעבור על סכום מסויים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dn;729245:
אני מזמינה הרבה דרך האתר שלהם אבל לא נראה לי שיש משלוח לארץ.
אין לך מה לפחד, הכל מגיע!

איך את מזמינה? דרך קרובים מחו''ל?

• הוסף לסימניות
אני מזמינה אל סבתא שגרה באנגליה והיא מביאה כשהיא באה לארץ ואז המשלוח בחינם,
לא ידוע לי שהם עושים משלוח לארץ...
יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
עושים משלוח לארץ כפי שכתבתי 15 פאונד. בקניה עד 75 דולר ביגוד והנעלה אין שום מיסים. (שימי לב יש אפציה בשיפינג לישראל

• הוסף לסימניות
טוליפ, הייתי שמחה לדעת אם עשית את ההזמנה לארץ באפן אישי, והאם המשלוח והכל עבר בשלום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה