נכתב ע"י יונה יונה;1307378:יפה מאוד,
החמישית הכי מצאה חן בעיני.
(באחרונה שרואים שהעגיל חיפושית זה קצת מציק)
נכתב ע"י tzivi;1307380:תגיד/י לי
אולי גם נחליף עגילים לצורת מערוך או ביצה??![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1307422:תגידי- מה לא ברור ב"נחמי וולף"?
לי זה מציק- אם זה היה סתם עיגול אדום זה יפה שיש קצת (ממש אבל ממש קצת) צבע חוץ מגווני המטבח והקמח,
אבל שרואים חיפושית שכל הקונספט כ"כ טבחי לי זה קצת מפריע- ענין של טעם.
נכתב ע"י חולי;1307576:רואים שהיא בת של צלמת.
נכתב ע"י הלו קיטי;1307604:איך אני שונאת שאומרים לי ת'משפט הזה!
כאילו מה, היא לא יכולה להיות מתוקה/חכמה/יפה בזכות עצמה? רק כי אמא שלה צלמת???
וציבי סליחה שנדחפתי... והתמונות כמובן סוףףףף מכל הכיוונים...!!![/QUOTE
זה לא קשור ליפה/חכמה/מתוקה בזכות עצמה.
ילדים של אמא צלמת מודעים למצלמה, ונינוחים הרבה יותר מילד שלא חי בתוך זה.
הבנות שלי מופיעות עכשיו באיזה סרט לבנות(פעם ראשונה בחייהם) ועל היום צילומים הראשון קיבלתי טלפון מהמפיקה: רואים על הבנות שלך שהם יודעות לעמוד מול מצלמה.
זה מאוד החמיא לי, למה זה אמור להפריע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים