נכתב ע"י Nahum;1653775:האם יש לזה עלויות אחסון גבוהות
נכתב ע"י שמח לעזור;1653869:מה אתה מתכוון? השאלה היא לא מחיר אלא תמיכה. אם יש לך הרשאות בשרת מה הבעיה? אם אתה מתכוון שהוא צורך תעבורה רבה אז אני חושב שתקשורת רציפה שלכאורה יקרה במס' חיבורים בו זמנית (למעשה לא נתקלתי חברה שמחייבת אותך לפי חיבורים. אבל פשוט האתר לא מגיב) יוצאת זולה בגלל הכמות הקטנה של המידע שנשלח. אולי אני טועה, מעניין באמת.
בקשר לשאלה, המטאור אולי צעיר מידי (כמה תמיכה תהיה לך? למשל בstackoverflow ישנם 12K שאלות במטאור מול 100 לאנגולר למשל).
עיקר הפואנטה של מנטור זה העדכון בזמן אמת. זה באמת יכול להיות מיותר לגמרי לאתר סטנדרטי. אבל באפליקציה זה די מתבקש.
מאידך PHP זקן וסנילי (מחילה זה היה בצחוק).
בקשר לכל הפטריות האלו של JS (כן יש פה נימה של זלזול גזענית של אחד שלא הכי מתחבר), זה מזכיר לי קריקטורה מפורסמת בה ישנם שלושה קוביות, בראשונה כתוב "הסיטואציה: 15 שפות תכנות". בשניה רואים מתכנת צעיר ומהפכן נואם וצועק "15 שפות? מגוחך! חייבים לבנות שפה אחת בה יהיו את כל היתרונות ויוכלו לעשות בה ה-כ-ל!" וכל הקהל מריעים "כן, כן". קוביה שלישית כתוב "הסיטואציה: 16 שפות תכנות".
נכתב ע"י Nahum;1653898:בנוגע למטאור VS אנגולר, שים לב שבgithub יש למטאור מעל 25K כוכבים לעומת מעל 3K של אנגולר...
בין כך אתה צריך VPS או שרת יעודי. קשה להאמין שתתקל בהגבלה בתעבורה בגלל איזה סוקט מסכן.נכתב ע"י Nahum;1653775:מעניין אותי לשמוע האם יש לזה עלויות אחסון גבוהות בגלל ה"Hot code push" או שזה בגדר הסביר?
נכתב ע"י s976;1654085:בין כך אתה צריך VPS או שרת יעודי. קשה להאמין שתתקל בהגבלה בתעבורה בגלל איזה סוקט מסכן.
חוץ מזה אני לא מבין, סוקט מבזבז תעבורה סתם ככה, בלי שעושים משהו? מוזר.
נכתב ע"י שמח לעזור;1654198:תעבורה זה רכיב פיזי, ותמיד ישנה הגבלה.
והסוקט לא סתם פתוח, הוא כל הזמן בודק בטיימר שהכל מעודכן.
זה בדיוק מה שאני מחפש, פריימוורק עמיד ובנוי היטב.נכתב ע"י שמח לעזור;1654052:אבל גיטאב בכלל לא מורה על קהילת משתמשים כי אם לייקים לרעיון ולאפן ביצועו.
נכתב ע"י שמח לעזור;1654198:והסוקט לא סתם פתוח, הוא כל הזמן בודק בטיימר שהכל מעודכן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים