איזה מעצבנים! ווֹרְדִים חדשים...
אלעזר 1 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עיצוב פונטים מוזיקה ונגינה UX UI D I G I T A L יוצרי ai 13/1/21 הוסף לסימניות #161 נכתב ע"י EPaP: איזה מעצבנים! לחצ/י כדי להרחיב... ווֹרְדִים חדשים...
נ נעמי בוקארה משתמש רשום UX UI D I G I T A L 16/1/21 הוסף לסימניות #162 הפונטמונים, אין עפתי על זה. נהנתי שמישהו יודע ת'תכוניות שלי ללילה ועוד מזדהה איתי
ש שרה ג. משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי UX UI D I G I T A L 26/1/21 הוסף לסימניות #163 שווה לי
BOMERANG פיתוח אתרים ומיתוג עסקי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי UX UI D I G I T A L • 2/2/21 הוסף לסימניות #164 גוגל כמו גוגל... בחיפוש פונטים של גוגל, אם מכבים את כל הפילטרים יש כל פעם פרצוף אחר מסימני תוים של פונטים. נסו אותו
גוגל כמו גוגל... בחיפוש פונטים של גוגל, אם מכבים את כל הפילטרים יש כל פעם פרצוף אחר מסימני תוים של פונטים. נסו אותו
סיון המניפה מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP עיצוב גרפי UX UI D I G I T A L 15/2/21 הוסף לסימניות #165 נכתב ע"י סיון: אני עדיין תוהה מדוע 'להציג אירוע קיים' נקרא אמא אווזה לחצ/י כדי להרחיב... כעבור כמה שנים, נפל האסימון : ) אמא אווזה הכוונה (כנראה) לסוכנות שיש לה כמה פרוייקטים על המשתמש שלה מבריקים הטיקצ׳אקים, נכון?
נכתב ע"י סיון: אני עדיין תוהה מדוע 'להציג אירוע קיים' נקרא אמא אווזה לחצ/י כדי להרחיב... כעבור כמה שנים, נפל האסימון : ) אמא אווזה הכוונה (כנראה) לסוכנות שיש לה כמה פרוייקטים על המשתמש שלה מבריקים הטיקצ׳אקים, נכון?
הדוויג עורך תוכן ראשי מנהל מנוי פרימיום כתיבה ספרותית פרסום וקופי עריכה תורנית 16/2/21 הוסף לסימניות #167 מהאתר של MAX
אלעזר 1 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עיצוב פונטים מוזיקה ונגינה UX UI D I G I T A L יוצרי ai 24/2/21 הוסף לסימניות #169 נכתב ע"י א-ירושלמית: צפה בקובץ המצורף 794057 צפה בקובץ המצורף 794058 צפה בקובץ המצורף 794059 הלו??? התבלבלתם במשהו. לא מגלה מה. לחצ/י כדי להרחיב...
נכתב ע"י א-ירושלמית: צפה בקובץ המצורף 794057 צפה בקובץ המצורף 794058 צפה בקובץ המצורף 794059 הלו??? התבלבלתם במשהו. לא מגלה מה. לחצ/י כדי להרחיב...
א-ירושלמית מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי פרסום וקופי UX UI D I G I T A L • יוצרי ai 10/3/21 הוסף לסימניות #170 כדי להבין את השורה הזאת, תקראו פה; להתקבל לעבודה בעיצוב: טיפים מ־13 מעצבים ומעצבות שעשו את זה לאחרונה — אות־אות־אות בשעה טובה המשק נפתח שוב, וזאת הזדמנות נהדרת לשתף אתכםן בכמה טיפים למציאות עבודה. מזל שעומר בינדר ישב עם חברים וחברות שהתחילו בשנה האחרונה... alefalefalef.co.il וזה כבר ערוך, אז אין לכם מה לחפש את הטעות. זה רק מיקרוקופי חמוד למאמר מעניין.
כדי להבין את השורה הזאת, תקראו פה; להתקבל לעבודה בעיצוב: טיפים מ־13 מעצבים ומעצבות שעשו את זה לאחרונה — אות־אות־אות בשעה טובה המשק נפתח שוב, וזאת הזדמנות נהדרת לשתף אתכםן בכמה טיפים למציאות עבודה. מזל שעומר בינדר ישב עם חברים וחברות שהתחילו בשנה האחרונה... alefalefalef.co.il וזה כבר ערוך, אז אין לכם מה לחפש את הטעות. זה רק מיקרוקופי חמוד למאמר מעניין.
EPaP מנהלת בפמ"ג מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עיצוב פונטים פרסום וקופי UX UI D I G I T A L • 10/3/21 הוסף לסימניות #171 באתר של ביגוד עבודה וציוד טקטי. חיפשתי חולצות מסוג מסויים ואיכשהו צץ לי הכלב הזה הכוונה טובה, הביצוע פחות. הרווחים המיותרים בין המילים לסימונים גורמים לי לגרדת.
באתר של ביגוד עבודה וציוד טקטי. חיפשתי חולצות מסוג מסויים ואיכשהו צץ לי הכלב הזה הכוונה טובה, הביצוע פחות. הרווחים המיותרים בין המילים לסימונים גורמים לי לגרדת.
אלעזר 1 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עיצוב פונטים מוזיקה ונגינה UX UI D I G I T A L יוצרי ai 23/3/21 הוסף לסימניות #173 בפרוג מתכוננים לפסח...
אלעזר 1 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עיצוב פונטים מוזיקה ונגינה UX UI D I G I T A L יוצרי ai 23/3/21 הוסף לסימניות #174 גוגל והבחירות:
ד דידקטית משתמש מקצוען עיצוב גרפי UX UI D I G I T A L • 13/5/21 הוסף לסימניות #175 הגשה מבריקה: Quick News - Jenny Mia News www.behance.net
ת תמנתי ווב דיזיין מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי UX UI D I G I T A L 23/5/21 הוסף לסימניות #176 מישהו שם לב ל מיקרו קופי באתר של אאא? פצצה.
T The Point Art Studio מיתוג | עיצוב | UXUI מנוי פרימיום עיצוב גרפי D I G I T A L 25/5/21 הוסף לסימניות #177 מקס יודעים את העבודה קבצים מצורפים image.png KB 21.3 · צפיות: 20
T The Point Art Studio מיתוג | עיצוב | UXUI מנוי פרימיום עיצוב גרפי D I G I T A L 25/5/21 הוסף לסימניות #178 ללא קובץ מצורף...שיהיה יותר נח
T The Point Art Studio מיתוג | עיצוב | UXUI מנוי פרימיום עיצוב גרפי D I G I T A L 25/5/21 הוסף לסימניות #179
H HUDI משתמש מקצוען עיצוב גרפי D I G I T A L 28/5/21 הוסף לסימניות #180 https://milky.co.il/wall/ .......... תהנו! מלא במיקרוקופי מגניב!