כללי MinI miss- נעים להכיר~~

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על הלוגו הזה?
בשביל חנות בגדים מהגיל הקטן עד גיל הנערות (בנים ובנות)

קבצים מצורפים

• לוגו מיס-01.jpg
    1.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
איזה טוב שהעלת גם בPDF :)

לוגו מהמם!!!
בקטנה: הפרחים משמאל מיותרים, מספיק ה"תלתל" שמופיע כמה פעמים.
יכול להיות ששוה לחבר את 2 המילים ע"י המסגרת הורודה ולא כשני מילים נפרדות לגמרי.

בנוסף, יש איזה קרע במסגרת הורודה מתחת ל-n.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לך על התגובה המפורטת - Again
אשמח לשמוע עוד...

• הוסף לסימניות
לוגו יפה.
המלבן למטה קצת תלוש (ואולי גם מיותר)

• הוסף לסימניות
isabellalei שכחת את הe

• הוסף לסימניות
בשביל שיראו טוב תסגרי JPG ב-RGB ותעלי. אנשים מתעצלים לפתוח PDF.. (לפעמים זה כרוך בשמירת הקובץ במחשב וכו')

• הוסף לסימניות
לוגו מצוין, ועושה את העבודה!
כמה תיקונים טובים לדעתי.
את המלבן מתחת לקצרי לגודל השורה.
הפרחים בצד מיותרים והתלתל בשורה השניה גם כן מיותר (מספיק שזה חוזר בלוגו)
מספיק שני צבעים בלוגו-ואת הירוק הייתי עושה יותר ילדותי
וזה מושלם!

• הוסף לסימניות
מקסים, אין צורך במסגור השורה מתחת ללוגו

• הוסף לסימניות
היי יהודית
יותר טוב ובאמת חמוד להפליא ומשרת את המטרה

הפרחים בין הפרטים ומספרי הטלפון לא קשורים למראה הכללי. נקודות פשוטות בצבע אחיד יעשו את העבודה
ושתי שאלות-
האם המשפט אינו גמור "fashion for kids and.."או שאני לא הבנתי?
האם הסלסולים (המעטים) שנותרו.. נצרכים או שאפשר לוותר עליהם לחלוטין? נסי בלי ותראי
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מדהים ומתוק מאד!
תיקונונציקים סופיים: שימי לב, להוריד את שאריות הורוד "בתוך" המילים, זה ממש מפריע ונראה לא מושלם (בין ה-M ל-I בשתי המילים)
ולהשלים את הפס הורוד מתחת ל-N.....
התלתלים לטעמי כן מוסיפים מאד,
מלבד התלתל התכלת שמידי צועק ומפריע.
המשפט בתכלת, להרחיק מעט מהלוגו עצמו, שלא "ידבק" לפס הורוד, זה קצת מפריע (נראה כאילו שהוא סתם זז בטעות....)

חוץ מזה נהדר!!! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הלוגו מאד יפה!
אבל אולי רק אני חושבת שהוא מזכיר לי חנות לממכר גלידה, סוכריות וטופי????

• הוסף לסימניות
אפילו שזה מזיכר חנות של גלידות,ז הל וגו בסגנון חדש יותר לאופנה ולפי דעתי זה כיוון מאד טוב לחנות בגדי ילדים - סמל יפהפה ולפי דעתי עדיף עם הקשוקושים בראשון!

• הוסף לסימניות
יהודית, פשוט מושלם!!!, מתוק חזק ונקי ושונה וחדיש וזורם ו........................

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!!

עזרתם לי מאוד!
מה היינו עושים בלי פרוג....

נ.ב. הבגדים מבלגיה- אכן.
אם אפשר לייבא לארץ, שאלה טובה?
אולי זה יהיה רעיון...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
הלוגו מאוד יפה. אך יש לי הערה לגבי הסלוגן. נראה לי מאולץ להגיד גם בגדים וגם אופנה. תחליטי או Fashion או Clothes (עדיף fashion) ואפשר גם לסובב את הסדר.
Fashion for Children and Teens- או-
Children and Teen's Fashion

בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
עכשיו מווווווושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה