דרוש מידע Mondly מישהו מכיר את התוכנה הזאת ללימוד אנגלית?.........

• הוסף לסימניות
אני מאוד רוצה ללמוד אנגלית באונליין
הבנתי שיש המון תוכנות
אשמח אם מישהו יכתוב פה מניסיון אישי ,על תוכנה טובה שהיא גם קלה ללימוד ,וגם בצורה מעניינת, והכי חשוב מקצועית!!!!
תודה מראש!.

• הוסף לסימניות
תאמת, בשניה ששילמתי התחלתי פחות להשקיע כי יש לי הכל פתוח
יש משהו בזה שכל יום פתוח רק את של אותו היום כי לא למדת פיספסת

• הוסף לסימניות
זה עלה לי 84 שקל לשנה
אחרי תקופה שלמדתי בחינם הם שלחו לי למייל את הקופון
יש לי פרימיום

• הוסף לסימניות
תודה ענקיתתת!!!
עזרת לי המון נראה לי שאני באמת התחיל ככה ובהמשך אני העשה פרימיום
ושוב תודה

• הוסף לסימניות
אם ללמוד אנגלית מאתר באופן עצמאי זה דרך פה.
עושה לך בוחן רמה קצר בהתחלה ואז יש המון שיעורים במלא נושאים לפי הרמה שלך באנגלית וכמובן להתקדם לרמות האחרות. שיעורים קצרים, עם הסברים - שזה ממש חשוב, והכל בנושאים רלוונטיים.
יש גם פרימיום בתשלום של מאה ומשהו לשנה אבל גם בבייסיק יש מספיק מה ללמוד בחינם, (רק מקפיץ כל הזמן פרסומת לעבור לפרימיום...)

• הוסף לסימניות
אם ללמוד אנגלית מאתר באופן עצמאי זה דרך פה.
עושה לך בוחן רמה קצר בהתחלה ואז יש המון שיעורים במלא נושאים לפי הרמה שלך באנגלית וכמובן להתקדם לרמות האחרות. שיעורים קצרים, עם הסברים - שזה ממש חשוב, והכל בנושאים רלוונטיים.
יש גם פרימיום בתשלום של מאה ומשהו לשנה אבל גם בבייסיק יש מספיק מה ללמוד בחינם, (רק מקפיץ כל הזמן פרסומת לעבור לפרימיום...)
תודה אני אנסה את זה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה