אתרי צילום *Monroe

• הוסף לסימניות
קצה העולם, שמאלה ;)
2 בנות מתוקות ורכות.

3.JPG
4.JPG

• הוסף לסימניות
השניה מהממת!
הראשונה קצת חשוכה לי
בהחלט נראה מקום קסום בסוף העולם..

• הוסף לסימניות
השניה נראית מתוך אגדה
איזה יופי!
בשתיהן הייתי מאירה קצת את הבנות

• הוסף לסימניות
השניה מהממת!
הראשונה קצת חשוכה לי
בהחלט נראה מקום קסום בסוף העולם..
השניה נראית מתוך אגדה
איזה יופי!
בשתיהן הייתי מאירה קצת את הבנות
צודקות בקשר לאור
התלבטתי עליו הרבה,
אבל בחו"ל השמש לא כמו כאן, התאורה ביערות נורא עמומה
וברגע שהארתי זה איבד את הקסם שלו, וגם ככה שפכתי אור...
לכן משאירה ככה

• הוסף לסימניות
החכמה זה לא רק להגיע ללוקיישנים טובים, את יודעת להוציא את זה כמו שצריך ++!

• הוסף לסימניות
תמונות קסומות לגמרי!!!
דוקא אוהבת פה את התאורה..

• הוסף לסימניות
קסום לגמרי!
ממש אהבתי!
פעם הבאה תביאי איתך מהלוקיינשים חזרה לארץ!!!!!!

• הוסף לסימניות
קסום ומיוחד!
דוקא התאורה כאן מתאימה לאוירה
מחכים להמשך...:)

• הוסף לסימניות
ברכי, היופי בתמונות זה שאת יודעת להתאים את העיבוד לאופי של התמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה