מידע שימושי Movie Maker מדוע הוא לא תומך בשום סרטון?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעלות סרטון כדי לערוך אותו ב- Movie Maker תוכנת עריכת סרטים כמו עורך סרטים.
והוא לא מזהה את הסרטון אני מפרמטת את הסרטון והוא עדין לא מזהה ולא נותן להעלות.
אשמח לעצות.
אני חייבת שהמצגת תהיה מוכנה למחר.
דחוף!!

• הוסף לסימניות
מובי מייקר הישן מזהה קבצים עם סיומת AVI

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעלות סרטון כדי לערוך אותו ב- Movie Maker תוכנת עריכת סרטים כמו עורך סרטים.
והוא לא מזהה את הסרטון אני מפרמטת את הסרטון והוא עדין לא מזהה ולא נותן להעלות.
אשמח לעצות.
אני חייבת שהמצגת תהיה מוכנה למחר.
דחוף!!
את יודעת איך מתקינים את התוכנה הנ"ל???

• הוסף לסימניות
עלה לך סיומת מסוימת שאת יודעת עליה?
כי אם כן, תורידי את התוכנה "פורמט פקטורי" ותמירי שם לסיומת הזו. התוכנה חינמית...
תוכנה מעולה!!

• הוסף לסימניות
עלה לך סיומת מסוימת שאת יודעת עליה?
כי אם כן, תורידי את התוכנה "פורמט פקטורי" ותמירי שם לסיומת הזו. התוכנה חינמית...
תוכנה מעולה!!
אני מכירה את זה.
אבל משום מה לא מעלה בכלל סרטונים מנסה בכל סוגי הקבצים של וידאו.

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לעזרה איך שמים בקובץ הסרטון בתמונה של קובץ הסרט תמונה שאני בוחרת ולא קטע אקראי מהסרט ב movie maker
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לעזרה איך שמים בקובץ הסרטון בתמונה של קובץ הסרט תמונה שאני בוחרת ולא קטע אקראי מהסרט ב movie maker
תודה רבה
יש לך למעלה בית - כמו בוורד ויש לך אופציה להכניס תמונות או סרטונים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמו ביוטיוב שיש כל מיני סרטונים שהתמונה שרואים ביוטיוב היא סתם תמונה ואחר כך שפותחים את הסרט זה הרצאה נגיד.
כשהקובץ יהיה שמור על שולחן עבודה שלא יראו את הסרט אלא תמונה שאני בוחרת

• הוסף לסימניות
את האמת שאף פעם לא ניסיתי. אבל אני יכולה להגיד לך בבירור שיראו שזה קובץ של סרטון ולא תמונה, אם זה לא מפריע לך את יכולה לשים בתחילת הסרטון את התמונה שאת רוצה שיראו. ( אבל גם בסרט עצמו יראו את התמונה שתשימי. )
אין אופציה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה