להכנס לאיש קשר ואז לעשות "ערוך"הכנסתי שירים לכרטיס זיכרון.
איך אני יכולה להשמיע אותם בתור צלצול.
לא מצליחה לעשות זאת...
תודה
אי אפשר לכל האנשי קשר...הצלחתי לעשות שיר לאיש קשר ספציפי.
אבל מה אני עושה שאני רוצה את השיר הזה לכל שיחה ניכנסת.,לאוו דווקא לאיש קשר שסימנתי...
תודה רבה!אפשר בהחלט.
תכנסי לארגונית
מקליט הצלילים
אפשרויות
רשימה
לבחור את השיר הספציפי (צריך להיות בגרסת WAV אגב)
אפשרויות
שימוש כ
שיחה נכנסת
אפשר בהחלט.
תכנסי לארגונית
מקליט הצלילים
אפשרויות
רשימה
לבחור את השיר הספציפי (צריך להיות בגרסת WAV אגב)
אפשרויות
שימוש כ
שיחה נכנסת
איך הכנסת את הצלצולים?אבל אחרי שאני נכנסת לרשימה - זה כותב לי אין קבצים
איך ממירים קבצי MP3 לקבצי WAV ?תבדקי שזה אכן קבצי WAV ולא MP3 או MP4.
רק WAV נקלט במכשיר.
בתוכנת פורמט פקטורי FORMATFACTORYאיך ממירים קבצי MP3 לקבצי WAV ?
לא הסתדר לי ההורדה.בתוכנת פורמט פקטורי FORMATFACTORY
???אני עשיתי את השיר בתור קובץ wav וזה לא עבד לי.
אני אמנם רואה אותו בתיקיית הקלטות אך שאני פותח אותו הוא כותב לי שגיאת תוכן.
גם אצלי זה לא עבד, עד שבדקתי בתיקיית ההקלטות על איזה קובץ ההקלטה רשומה.אני עשיתי את השיר בתור קובץ wav וזה לא עבד לי.
אני אמנם רואה אותו בתיקיית הקלטות אך שאני פותח אותו הוא כותב לי שגיאת תוכן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים