• הוסף לסימניות
מה משמעות תמיכה ב- Multi-touch בלוח גרפי?
זה קיים בכל הלוחות?
זה תורם לעבודה?

• הוסף לסימניות
זה אומר האפשרות ללחיצה על המסך עם יותר מאצבע אחת בו זמנית....אמ..בערך כמו שיש באייפון שאפשר להקטין מסך לדוגמא או לחלופין גודל מברשת, לסובב דף וכו. דעתי האישית, די מיותר ואני לא משתמשת. ולא לכל לוח גרפי יש מולטי טאצ'.

• הוסף לסימניות
תודה, עזרת לי!
ועוד שאלה: אפשר לקנות לוח עם מולטי-טאצ' ולא להשתמש בתכונה הזו? או שזה מחויב המציאות?

• הוסף לסימניות
יש לך לוח כזה?

• הוסף לסימניות
תודה!
אז למה כולם בפורום מתלוננים על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד10;1880812:
תודה!
אז למה כולם בפורום מתלוננים על זה?

לא ברור,
מן הסתם בגלל שזה להוסיף מדי הרבה כסף.
(לי יש כזה וזה מוסיף הרבה נוחות.)
אגב בסינטיק 27 הם הוסיפו כפתור על הלוח עצמו לכבות \ להדליק טאץ' , מה שעושה את זה יותר נוח מכשהיה צריך לכבות את זה דרך התכנה,
אבל האמת כמעט אף פעם אני לא מכבה, התוכנות ציור במילא מבטלות את זה כל זמן שהעט מצייר, אז מה הבעיה. וכשהעט מורם אפשר להשתמש בטאץ' לסובב\להזיז\להגדיל\להקטין

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר המפורט, הורדת לי את החשש מטאצ'.
אני מקווה שאפיק ממנו את מלוא התועלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה