תנו לי ביקורת My little dolls

• הוסף לסימניות
יוווו נעמה!!! זה מושלם!!!!
העיבודים!!
מדהים.
תודה מירי.
מושלם ברמות!!
העיבודים וואו
ואוו
תמונות מקסימות
זאתי עם הפוני פשוט נסיכה קטנה!
סטייל בשמים
ועיבודים חלומיים - מושלם!
תודה, היא מתנה משמים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונות מושלמות מבחינת העיבוד, העמדות והסטיילינג!

• הוסף לסימניות
מושלמי,
בקשר לעיבודים
עיבדת 2 סגנונות
אני יותר אהבתי את הירוק העז, הבורדו בולט שם יותר, והסגנון הזה פחות נראה אצל צלמות,
היה בא לי שכל התמונות יהיו באותו סגנון עיבוד
אבל הכל יותר ממושלם.

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות מבחינת העיבוד, העמדות והסטיילינג!
תודה רחלי
מושלמי,
בקשר לעיבודים
עיבדת 2 סגנונות
אני יותר אהבתי את הירוק העז, הבורדו בולט שם יותר, והסגנון הזה פחות נראה אצל צלמות,
היה בא לי שכל התמונות יהיו באותו סגנון עיבוד
אבל הכל יותר ממושלם.
צודקת, אני מאוד אוהבת את העיבוד הירוק.
וניסיתי לעשות אותו גם בסט השני, אבל בסביבה שם הוא לא כ"כ התאים, הוא צריך התאמת שטח ;) .
בכל אופן תודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיוחד במינו...
הילדים...!! הסטיילינג! הלוקיישן, העריכה!!!
מהמם--

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ילדים מטריפים בליע"ה.
תפיסות מהממות!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה