תנו לי ביקורת MY SUNFLOWER

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונות מושלמות
ודוגמניות מטריפות...

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
צבעים מיוחדים!

• הוסף לסימניות
יוו מה זה?
הייתי בטוחה שזה מתוך סרט או סמטינג!!
מדהים !
מושלם
בננות יפות

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!
צבעים אוירה ועיבוד
הכל מושלם!

• הוסף לסימניות
מעלףף!!
איך זה נראה שטוב להן! והתמונות...נראה כלקוחות מציור חלומי!

• הוסף לסימניות
וואו!!!
מטורף!!!
הבנות, הסטיילינג, העיבוד!
וואו אחד גדוללל!!!

• הוסף לסימניות
ואהי תודה חברות!!!
כיף להיכנס לכאן:)
תספרי לי אם את פותחת קורס לצלמות
אני מלמדת הכל מהבסיס ועד עריכות מקדמות ביותר, מידי פעם פותחת גם סדנאות של עריכות אומנותיות.
רחלי מלמדת - והיא אלופה!
מנסיון אישי!
בתיה?

• הוסף לסימניות
ואוו רחלי איזה מטורפות הבנות האלו....
כיף שזה כבר צמד ולא רק אחת.
התמונות אין מילים!!!את אלופה.

• הוסף לסימניות
ואוו רחלי איזה מטורפות הבנות האלו....
כיף שזה כבר צמד ולא רק אחת.
התמונות אין מילים!!!את אלופה.
תודההה חוי :)
יאלה מחכים כבר לראות כבר את הדוגמן הפרטי שלך :love:

• הוסף לסימניות
ואי ממש מזדהה עם מה שכתבת
עשית להם מלא תמונות יפות ומגוונות איזה כיף
יצא משגע!! ומטורף!! כמו כל סט שלך

• הוסף לסימניות
יפהפה
יפהפיות
סט משולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה