זה החידוד...נכתב ע"י mig;872258:יפה מאד!
בתמונה השניה ניכר קצת ריטוש יתר.
(ופגיעה באזור הריסים)
נכתב ע"י msphoto;872331:יפה מאוד
בראשונה זה מרגיש שעוד מעט הוא נופל אחורה.. אולי עדיף להשכיב אותו יותר..
בשניה אני שומע אותו לוחש: אוףףףף.. חם לי... השיער שלי נדבק לקרקפת.. למה אמא הביאה אותי לכאן? ..ובכלל - למלאכים בשמיים היה קנון..
השלישית חמודה מאוד
הוראות מלמעלהנכתב ע"י חננוש;872362:למה את מחליפה את התמונות?
התמונות יפות,
![]()
נכתב ע"י msphoto;872331:יפה מאוד
בראשונה זה מרגיש שעוד מעט הוא נופל אחורה.. אולי עדיף להשכיב אותו יותר..
בשניה אני שומע אותו לוחש: אוףףףף.. חם לי... השיער שלי נדבק לקרקפת.. למה אמא הביאה אותי לכאן? ..ובכלל - למלאכים בשמיים היה קנון..
השלישית חמודה מאוד
נכתב ע"י tzivi;872378:מאיפה אתם מביאים את הפרשנות הזאת
התמונות מעולות התנוחות יפות ומרגיעות
כל צלמות הניובורן מצלמות בכאלו תנוחות
ממש תמונות מעולות רחלי אהבתי מאד
נכתב ע"י tzivi;872378:מאיפה אתם מביאים את הפרשנות הזאת
התמונות מעולות התנוחות יפות ומרגיעות
כל צלמות הניובורן מצלמות בכאלו תנוחות
ממש תמונות מעולות רחלי אהבתי מאד
נכתב ע"י צברית;872383:הסבר קצר...
רחלי העלתה 2 תמונות- אחת הראשונה עם הבגד החום,
אחריה תמונת תקריב של פני התינוק- עליה נתן מאיר את הערתו.
אח"כ הוסיפה תמונה שלישית- עם הבגד הצהוב.
ובסוף מחקה ת'תמונת תקריב של הפנים- ואת כנראה בכלל לא ראית אותה.....
נכתב ע"י msphoto;872386:קודם כל אני מביא את הפרשנות - ממה שאני מרגיש כשאני רואה תמונה.. בדיוק משם.
ותרשי לי להתקומם על משפט המחץ שלך: 'כל XXXXXX מצלמות בכאלו תנוחות' - ממתי זה מוכיח משהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים