דרוש מידע Narwal S20 Pro לוקח???

• הוסף לסימניות
שאלה על הנרוואל
איזה נוזלי שטיפה מומלצים יעבדו בו טוב (עדיף מנסיון)?
מאוד חשוב לי לפני שקונה
תודה רבה
הנוזל המקורי היה מעולה מבחינת שלא השאיר סימנים אבל הריח מאד חלש [בעיקר שמו לב לריח שלו [שהוא די נחמד] במיכל של המים הלא נקיים] , וגם למיטב ידיעתי אין להשיג ממנו עוד( בארץ לפחות), מהשירות לקוחות של היבואן הרשמי שלהם אמרו שאפשר להשתמש בכל החומרים שיש באתר שלהם, למעשה אני קניתי את החומר של ג'ונסון קלין שהמליצו עליו בפורום פה הרבה באופן כללי, וגם הבנתי שהוא מיוצר אצל סנונית ובאתר שלהם בזמנו ראיתי שחומרים של סנונית גם תואמים [למרות שכעת לא מצאתי את זה באתר] בכל אופן למעשה כשהתחלנו להשתמש בחומר של ג'ונסון קלין שמתי לב שנהיה יותר סימנים אחרי הניקוי אמנם תכשעברו מספיק טוב פחות ראו סימנים אבל עדיין, מה שניסיתי לעשות הוא לדלל את החומר ובמקום להשים חומר לבד במיכל של החומר דיללתי אותו בכחצי מים, ועכשיו כמעט שאין סימנים אלא אם כן מעבירים ממש מהר,בכל מקרה לא ניסיתי חומר אחר ויכול להיות שיש חומרים שלא יהיה את הבעיה הזו בכלל...

• הוסף לסימניות
בזמנו קניתי במולטי סטור כרגע אזל שם, כדאי לבדוק בסלאמתק לבקש הצעת מחיר [בזמנו נתן לי יותר זול אבל היה אחרי שהזמנתי] אבל אין לי נסיון אישית איתו

• הוסף לסימניות
בסוף קנינו את הטינקו S6 דרי פלאש
עשה רושם הכי מתאים עבור הצרכים

• הוסף לסימניות
היי
יש לעוד משהו חוות דעת?
אני רוצה את השואב שוטף הההכי טוב

• הוסף לסימניות
גם אנחנו מאד מרוצים, אגב לגבי חומר לאחרונה קנינו חומר ש/ל TNX ומאד נהנים ממנו גם מבחינת ריח וגם מבחינת שלא מאיר סימנים

• הוסף לסימניות
@yehiel9523
האם כשאתם שמים חומר לא מקורי הצבע של החלונית נוזל הניקוי מתחלף לכתום ?
אצלנו זה נשאר לבן ובשרות לקוחות שלהם טוענים שזאת לא תקלה כל עוד הוא משתמש בחומר...
ושאלה נוספת - האם בייבוש העצמי גם המיכל של המים המלוכלכים מתייבש ?
כמובן אחרי שהוא ריק ונקי

• הוסף לסימניות
@yehiel9523
האם כשאתם שמים חומר לא מקורי הצבע של החלונית נוזל הניקוי מתחלף לכתום ?
אצלנו זה נשאר לבן ובשרות לקוחות שלהם טוענים שזאת לא תקלה כל עוד הוא משתמש בחומר...
ושאלה נוספת - האם בייבוש העצמי גם המיכל של המים המלוכלכים מתייבש ?
כמובן אחרי שהוא ריק ונקי
לגבי החומר אכן, הצבע הוא לא משהו טכנולוגי אלא פשוט חלונית שנכנס שם קצת חומר ולכן אם החומר לבן הצבע לבן, אני אישית גם משתמש בחומר אחר (TNX מעולה לנרוואל לדעתי), אפשר לנסות להסתכל לראות אם נשאר חומר גם בצבע שהוא לא כתום או פשוט כשמים לב שכבר אין כל כך ריח אני ממלא שוב...,
לגבי הייבוש עצמי לא ראיתי שהוא מתייבש לגמרי אבל כן פועל שם ייבוש כל שהו שכנראה מועיל לייבוש המסנן ואולי קצת גם למיכל

• הוסף לסימניות
אגב החסרון היחיד בחומר של TNX ואני מניח שגם בכל החומרים הלא מקוריים, שאין שם אנטי בקטיריאלי ומרגישם את זה בריח של המים הלא נקיים

• הוסף לסימניות
איפה קונים חומר של החברה המקורית?
לנו יש קצת ריח לא נעים (שעובר אח״כ לבד, זהמ שהו באויר...) לפעמים כשמתחלים לעבוד, אולי זה קשור לזה?

• הוסף לסימניות
לנו יש קצת ריח לא נעים (שעובר אח״כ לבד, זהמ שהו באויר...) לפעמים כשמתחלים לעבוד, אולי זה קשור לזה?
קנינו גם את הנרוואל,
הריח של החומר ניקוי שלהם לא משהו, למה אתם רוצים דווקא את החומר שלהם?

• הוסף לסימניות
אפשרלקנות דרך היבואן רונלייט כאן

• הוסף לסימניות
אפשרלקנות דרך היבואן רונלייט כאן
לנו יש קצת ריח לא נעים (שעובר אח״כ לבד, זהמ שהו באויר...) לפעמים כשמתחלים לע
הריח הרע יתכן גם אם לא נקי מספיק באזור שמתחת המברשת כדאי לבדוק שם וכן באופן כללי

• הוסף לסימניות
1.אשמח לשמוע ממי שמשתמש בנראוול PRO 20 , האם יש ריח רע? בדרימי אני שומעת הרבה תלונות על הנושא הזה.
2. וכן איך רמת הניקיון שלו לעומת דרימי /טינקו
3. האם הוא משאיר רטיבות גדולה לאחר הניקיון?

תודה רבה יעזור לי מאד.

• הוסף לסימניות
1- הריח הרע הוא מהמיכל מים מלוכלכים. אם מקפידים לרוקן אותו אחרי כל שימוש אין ריח.
גם הריח יש מתנדף אח״כ, זה לא ריח מהסמרטוט שנדבר לרצפה, זה ריח באויר.
2- לא התנסיתי
3- לא שמתי לב לרטיבות אחרי הנקיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה