• הוסף לסימניות
קבלו אותו!
תינוק מודל 2020:D

• הוסף לסימניות
מירלה,
מה יהיה איתך ?????????????????
חחחחחחחחח
חחחחחחחחחח
מאלף!

• הוסף לסימניות
משוגעת את!!
מאיפה זה בא לך לצלם אותי עם הפלאפון?
אהבתי איך קשרת אותו ניראה אותו מצליח להשתחרר..

• הוסף לסימניות
איפה מכל הלב כשצריך אותו?
רעיון יפה, מזכיר את הערביות שדוחפות את הפלאפון ברעלה... (אני הורס לעצמי את התגובה מרגע לרגע..)

• הוסף לסימניות
נס (כפול) שהוא לא בנהיגה!
גם עם פלאפון וגם נרדם :)

• הוסף לסימניות
חחח

לא אהבתי את הרגליים המסוקלות בקשירה, מזכיר אזיקים.. בררר..

• הוסף לסימניות
קרינה מינקות...

תמונה יפה, קורנת (תרתי משמע...) :)

אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1743621:
חחח

לא אהבתי את הרגליים המסוקלות בקשירה, מזכיר אזיקים.. בררר..

אזיקים ברגליים ואזיקים באוזניים....;)

• הוסף לסימניות
אוי מירלה החלטת לשפוך אותנו עד הסוף?:p

זהו גמרת אותי עשית את זה טוב:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1743614:
רעיון יפה, מזכיר את הערביות שדוחפות את הפלאפון ברעלה... (אני הורס לעצמי את התגובה מרגע לרגע..)
מכל הלב עסוק כרגע בכמה אשכולות סמוכים.
אתה יכול לבקש מהניק השני שלו "רבה" שיבוא לעשות גם כאן מחאה נוראה.

• הוסף לסימניות
הורסת!!!
טוב, התמונה מהממת וקשרת אותו שונה ומדהים.

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את סלנג הדיבור
בזה הוא בטוח יליד 2015

• הוסף לסימניות
מקטיע לחלוטין..

• הוסף לסימניות
מירלה..
גדול:):):)
תמונה מקסימה.

• הוסף לסימניות
מירלהההה....
את "יצירתית" כבר אמרנו???!!!
ווו'אווו נשפכתי...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1743614:

הצחקת אותי...

כנראה לא היית בבית החלמה טלזסטון, בחדר אוכל יושבות נשים עם מטפחות חסידיות בדווקא, וכמעט לכל אחת תקוע פלאפון במטפחת.
מה לעשות ששתי הידים עסוקות במטעמים???

• הוסף לסימניות
לדעתי יש כאן ניגודיות נורא חזקה שמפריעה בתמונה בין הרוך התינוקי לעולם המגושם והמקולקל שלנו. תמונות הניו בורן בדרך כלל מציגות את הרוך המושלם ואת עולם התינוקות התמים והשונה כל כך מהעולם הגס שסביב. כאן התמימות חסרה לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1743682:
מכל הלב עסוק כרגע בכמה אשכולות סמוכים.
אתה יכול לבקש מהניק השני שלו "רבה" שיבוא לעשות גם כאן מחאה נוראה.

ולך כמה ניקים יש? נראה שבאזור 5, לא?
למרות שנראה שגם הניק הזה מספיק לך כדי להגיב כמעט בכל אשכול שיש תחת ההגדרה "פרוג" וממש לא חייב להיות קשר בין התגובה לנושא האשכול :cool:

• הוסף לסימניות
מירהלה לא אהבתי.
לא רק הרעיון גם צבעים משעממים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1743614:
הוא כנראה מכיר את הפס' "דור רביעי ישובו הנה" אז על אחת כמה וכמה אם זה דור שישי:D
נכתב ע"י yosher2005;1744159:
הצחקת אותי...

כנראה לא היית בבית החלמה טלזסטון, בחדר אוכל יושבות נשים עם מטפחות חסידיות בדווקא, וכמעט לכל אחת תקוע פלאפון במטפחת.
מה לעשות ששתי הידים עסוקות במטעמים???
לא צריך להרחיק עד טלסטון, בשכונת גאולה אפשר לראות הרבה פלאפונים תקועים ב"קייקים"
נכתב ע"י צילומית;1743901:
הכי אהבתי את סלנג הדיבור
בזה הוא בטוח יליד 2015
באמת מי שמכיר את הסגנון זה חיקוי מדוייק (ב"ה לא בציבור שלנו...)

נכתב ע"י 7880;1744177:
לדעתי יש כאן ניגודיות נורא חזקה שמפריעה בתמונה בין הרוך התינוקי לעולם המגושם והמקולקל שלנו. תמונות הניו בורן בדרך כלל מציגות את הרוך המושלם ואת עולם התינוקות התמים והשונה כל כך מהעולם הגס שסביב. כאן התמימות חסרה לי...
זה בדיוק הקונספט
נכתב ע"י יעל א;1744217:
מירהלה לא אהבתי.
לא רק הרעיון גם צבעים משעממים
מותר לך
מקווה שלא הרסתי לך ת'יום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה