• הוסף לסימניות
הי,
קבצי NEF לא נפתחים לי בפוטושופ ובבריג
מסתבר שאני צריכה עידכון כלשהוא או משו כזה שחסר לי.
יש מישו שיודע מה ואיפה אפשר להוריד?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?
ממש דחוף לי...
בבקשה

{אגב NEF זה הקבצי RAW של ניקון..}

• הוסף לסימניות
איזה גירסה של התוכנה יש לך עכשיו?

• הוסף לסימניות
גירסה של Camera Raw

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.

אגב
קבצים RAW של קנון נפתחים לי ושל ניקון לא.

• הוסף לסימניות
מי מצלם היום בניקון???

סתם

איזו מצלמה יש לך?
סביר להניח שאת צריכה לעדכן את הפלאג של פוטושופ

ולהמלצה הקבועה שלי
את ההמרה של קבצי הRAW תעברי לעשות בתוכנה של ניקון
עיבודים וריטושים בפוטושופ

• הוסף לסימניות
תודה!!!!!

נכתב ע"י tamiro;1820458:
מי מצלם היום בניקון???

חוץ ממך?
כנראה שאני...

איזו מצלמה יש לך?

D750

סביר להניח שאת צריכה לעדכן את הפלאג של פוטושופ

איך אני עושה את זה?

ולהמלצה הקבועה שלי
את ההמרה של קבצי הRAW תעברי לעשות בתוכנה של ניקון
עיבודים וריטושים בפוטושופ

אחרי שאדע איך להשתמש בה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiraשירה;1820589:
תודה!!!!!

אחרי שאדע איך להשתמש בה...

יש לך את התוכנה? אם כן פשוט תנסי אותה, הכל אותו עיקרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה