- הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1518186:בע"ה בשבוע הבא אמור להיות לנו פגישה עם וועדת התקשורת של אחת החסידויות הגדולות ביותר.
תגלה לי מי...
נכתב ע"י mat;1518186:בע"ה בשבוע הבא אמור להיות לנו פגישה עם וועדת התקשורת של אחת החסידויות הגדולות ביותר.
1,132 אתרים במערכתנכתב ע"י אהרן2;1520098:909 אתרים במערכת
180,617 תמונות במערכת
נכתב ע"י אהרן2;1523472:204,793 תמונות במערכת
נכתב ע"י מגדים;1527097:איזה פורומים חוץ מפרוג וקוד13 פתוחים?
נכתב ע"י אהרן2;1517621:בשביל מה לערב פוליטיקה?
עדיף להתחבר לארגונים שפועלים הרבה כדוגמת אאוטנט, ההכשר מוועדת הרבנים יבוא מאליו.
נטפרי צריכה לשאוף למגוון הכשרים וכל אחד יוכל לבחור, ההכשר יקבל פלטפורמה הדומה לפרופילים הפרטיים רק שהוא ישפיע על כל המשתמשים שבחרו בכך, וזהו.
חשוב להדגיש שאני כותב את דעתי בלבד.
נכתב ע"י אנדי;1527388:אבל חבל, כי הרבה אנשים, כמוני למשל, לא ייכנסו עד שיהיה הכשר מוועדת הרבנים.
לא בגלל שאני לא מאמינה ביתרונות האדירים של הנטפרי ולא משוכנעת בזה שהוא ממש בשורה חדשה, אלא בגלל שבאופן עקרוני אני לא אכניס הביתה דבר שאין לו אישור מגדולי הדור, ולכן אני אמשיך להישאר עם נתיב ולקנא בכם עד שיהיה הכשר... (האינטרנט הוא אילוץ, אבל לפחות שיהיה אילוץ הכי מינימלי שיש...)
נכתב ע"י אנדי;1527388:אבל חבל, כי הרבה אנשים, כמוני למשל, לא ייכנסו עד שיהיה הכשר מוועדת הרבנים.
לא בגלל שאני לא מאמינה ביתרונות האדירים של הנטפרי ולא משוכנעת בזה שהוא ממש בשורה חדשה, אלא בגלל שבאופן עקרוני אני לא אכניס הביתה דבר שאין לו אישור מגדולי הדור, ולכן אני אמשיך להישאר עם נתיב ולקנא בכם עד שיהיה הכשר... (האינטרנט הוא אילוץ, אבל לפחות שיהיה אילוץ הכי מינימלי שיש...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים