netfree - כל מה שרציתם לדעת ◄◄

מצב
הנושא נעול.
אני לא נרגע
מהבוקר פתחו לי יותר מ-30 אתרים !!!

10,503 אתרים במערכת

6,219,375 תמונות במערכת

יותר מעשר אלף אתרים בצורה כשרה 100%!!!

יותר מ-6 מליון תמונות כשרות 100%!!!

האם פונטביט תמונות פתוח בנט-פרי?

נכתב ע"י תקוה;1756768:
האם פונטביט תמונות פתוח בנט-פרי?

כן, עם סינון מושלם

הגיע הזמן שגם על פרוג נט-פרי ישימו סינון.

פרוג נתנו להם את הבמה, למה שיחסמו ויסננו אותם?

נכתב ע"י שבת;1762792:
פרוג נתנו להם את הבמה, למה שיחסמו ויסננו אותם?

מה אכפת לך שיהיה לי מסונן?
למה אני צריך לראות פה תמונות שאפילו בשאטרסטוק אני לא רואה?
למה אני צריך לקרא פה תגובות שבאתרים אחרים נחסמים?

נכתב ע"י נס ופלא;1762808:
מה אכפת לך שיהיה לי מסונן?
למה אני צריך לראות פה תמונות שאפילו בשאטרסטוק אני לא רואה?
למה אני צריך לקרא פה תגובות שבאתרים אחרים נחסמים?

אם יש לך בעיה אתה יכול להפסיק לגלוש כאן.
אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לפרוג.

נכתב ע"י רוצה טוב;1762822:
אם יש לך בעיה אתה יכול להפסיק לגלוש כאן.
אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לפרוג.

מפריע לך אם יהיה לי מסונן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה