netfree - כל מה שרציתם לדעת ◄◄

מצב
הנושא נעול.
הסרטונים נסגרו???
אולי תאשרו רק את הקליפים של המוזיקה???

בס"ד
שכנעתי חבר לחסום באמצעות נט פרי ,
הוא אומר שהוא הגיש בקשה לשם משתמש לפני שבוע ועדין לא קיבל!
חבל, לפעמים אם מתעכבים הם חוזרים בהם, וזה פספוס.
אם אתם לא יודעים על מי אני מדבר תוכלו לשלוח לי לאישי ואני אעביר לו.

נכתב ע"י avi media;1764999:
בס"ד
שכנעתי חבר לחסום באמצעות נט פרי ,
הוא אומר שהוא הגיש בקשה לשם משתמש לפני שבוע ועדין לא קיבל!
חבל, לפעמים אם מתעכבים הם חוזרים בהם, וזה פספוס.
אם אתם לא יודעים על מי אני מדבר תוכלו לשלוח לי לאישי ואני אעביר לו.
אני לא יודע במי מדובר אבל אם תשלח לי את המייל שלו בפרטי אוכל להנפיק לו שם משתמש תודות למפעלו הכביר של ידידנו ClickOne.

איך מגיעים לדף הזה? האתר לא רואים כלום בקשר לפרסומות..

הופיע בראש הדפדפן כשביצעתי חיפוש בגוגל

זה לא 'למה לא'..
זה מצויין!
זה מבטיח שהסינון ישאר חינמי, ויוצר תחרות אמיתית...
ומבחינתי כקופי - פותח פלטפורמה ענקית לפרסום..

הגשנו

הגשתי עם 5 כוכביות אפילו התייחסות אין!!!

מצטער, א"א לפתוח יש הרבה נשים בקהל.

ואם נמצאים ברחוב אין נשים?

נכתב ע"י אורות בלילה;1769004:
ואם נמצאים ברחוב אין נשים?

זהו שרוצים שהרחוב לא יהיה תחת קורת גג, על שולחן מול כיסא מנהלים...
מושי כנראה התכוון שלכן א"א לנט פרי לפתוח בלי הוראה רבנית שקשה להשיג מהרגע להרגע.

התשובה שלי מייצגת את עמדתי האישית:
השימוש באינטרנט לדעתי הוא בדיעבד שבדיעבד, ולצרכי פרנסה
אם יתחילו לפתוח לי אתרים שמיועדים גם להנות מהם, וירגילו אותי להנות מהאינטרנט ולו לדברים 'מרוממים ומחזקים' כמו התהלוכה הזו, ובתואנה ש'גם ברחוב יש...'
אנו עלולים להגיע רחוק...ה"י

מה המספר של נט פרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה