נכתב ע"י נחמד מאד;1928954:
נכתב ע"י morwin;1930238:שלום
יש לנטפרי אפשרות סינון באנדרואיד
גם כשעושים "נקודה לשיתוף אינטרנט" / "נקודה חמה של WI-FI" ?
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=246648
נכתב ע"י A052;2084681:כל אתר מחייב בקשת פתיחה עם נקודה אחת לפחות (קצת מעצבן אבל ככה זה) וזה לא אוטומטי.
לגבי הפורום נסה לפנות אליהם במייל שלהם.
נכתב ע"י trew;2084702:אפשר לקנות עוד נקודות
עד כמה שאני יודע זה שקל לנקודה
אני חושב שזאת מחמאה גדולה שאחרי סיבוב אצל הרבה ספקים הגעתם לנטפרי ואתם מרוצים.נכתב ע"י pinati;2084614:טוב.. גם אני התחברתי לנטפרי.
קודם כל נראה מעולה. תודה!
יש לכם חבילת עיצוב ללא הגבלה? אני לא אוהב להיות מוגבל.נכתב ע"י pinati;2084614:לא אכפת לי להוסיף כמה שקלים. אבל לא אוהבת להיות מוגבלת...
אין חבילה ללא הגבלה??
אפשר להסביר לכםנכתב ע"י pinati;2084614:חיפשתי למשל דשא סינטטי, מתוך 35 אתרים שפתחתי נפתחו רק 9 אתרים. ומה עכשיו?
אני צריכה לבקש אישור על כל אתר? זה נשלח אוטומטי? או שפשוט ל"בזבז" את הנקודות על רק 10 אתרים?
(שקשור לתחום העבודה שלי)
נכתב ע"י pinati;2084872:
לא אכפת לי להוסיף כמה שקלים. אבל לא אוהבת להיות מוגבלת...
אין חבילה ללא הגבלה??![]()
נכתב ע"י pinati;2085122:אז אולי אפשר לעשות שהאתר יפתח ללא תמונות או רק דף הבית שלו, שאיך שהבנתי עובר סינון של רובוט. ואם אני רואה שהוא נצרך לי אבקש פתיחה.
נכתב ע"י mat;2085137:זה נורא מסוכן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים