netfree - כל מה שרציתם לדעת ◄◄

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י אהרן2;2084962:
העצה הפרקטית שלי
תתרמו סכום יפה, נניח 200 ש"ח לחודשים הקרובים
יהיה לכם נקודות בשפע ותוכלו לשלוח פניות חופשי
ובסיום התקופה תבדקו מחדש את הצריכה שלכם ותתארגנו עם נקודות בהתאם.
זה מה שאני עושה, כי אני חושב שעסק לא צריך לקבל צדקות.

תיזהר עם העצה, מכיוון שעד כמה שידוע לי הנקודות תקפות רק עד לסוף החודש ללא הגבלת כמות הנקודות המתבטלות!
אבל ייתכן שאני טועה לגבי הנקודות שנוספות בתרומה שלא מתבטלות.

נכתב ע"י pinati;2084614:
טוב.. גם אני התחברתי לנטפרי.
קודם כל נראה מעולה. תודה!

אבל לא הבנתי כמה דברים:
חיפשתי למשל דשא סינטטי, מתוך 35 אתרים שפתחתי נפתחו רק 9 אתרים. ומה עכשיו?

אני צריכה לבקש אישור על כל אתר? זה נשלח אוטומטי? או שפשוט ל"בזבז" את הנקודות על רק 10 אתרים?

ועוד משהו-
יש סיכוי שיפתח לי פורום מסוים? (שקשור לתחום העבודה שלי)
מערכת נטפרי - חכמה יותר מחברות סינון אחרות. מעט הרגל, וזה כבר יראה שונה ומוצלח בהרבה.

נכתב ע"י נחמד מאד;1928929:
מדוע ג'ו מיוזיק נחסם?
סה"כ אתר עם שירים חסידיים. איזה תוכן לא טוב יש לו?

ממש לא נכון. האתר מלא שירי ארץ ישרלא למשל, של כל מיני זמרים וסגנונות ישראליים, משמע פסולים לגמרי.
לא רק מה שמוגדר ג' חמורות צריך לחסום

עדיין לא התרגלתי.
(אולי כי באתרוג האתר פשוט לא נפתח ופה יש אפשרות.. אז נפתח התאבון :) )
אבל
- תוך כמה זמן מקבלים פתיחה לאתר?
- אתר שכבר פתוח צריך בקשה על פתיחת תמונות? מה, על כל אחת?

אשמח להסבר מפורט יותר.
שוב תודה

נכתב ע"י pinati;2092562:
עדיין לא התרגלתי.
(אולי כי באתרוג האתר פשוט לא נפתח ופה יש אפשרות.. אז נפתח התאבון :) )
אבל
- תוך כמה זמן מקבלים פתיחה לאתר?
- אתר שכבר פתוח צריך בקשה על פתיחת תמונות? מה, על כל אחת?

אשמח להסבר מפורט יותר.
שוב תודה

-הזמן בו תקבלי את הפתיחה תלוי ב-2 דברים. האחד - העומס שיש על מרכז הפניות. השני- מספר הנקודות שבחרת שמראה מהי רמת הצורך והדחיפות שלך.
- כאשר אתר פתוח, ויש בו תמונות שעדין לא נבדקו הן נשלחות באופן אוטומטי למערכת, ונבדקות בין מספר שניות למספר דקות (את יכולה לראות בלשונית שבצד ימין). את מצידך לא צריכה לעשות שום פעולה נוספת מלבד לרענן את הדף לאחר זמן קצר.

הרבה הצלחות!

נכתב ע"י חד וחלק;2092687:
- כאשר אתר פתוח, ויש בו תמונות שעדין לא נבדקו הן נשלחות באופן אוטומטי למערכת, ונבדקות בין מספר שניות למספר דקות (את יכולה לראות בלשונית שבצד ימין). את מצידך לא צריכה לעשות שום פעולה נוספת מלבד לרענן את הדף לאחר זמן קצר.

הרבה הצלחות!

כל אתר פתוח או רק אלו שאני שלחתי לבדיקה?

נכתב ע"י pinati;2092865:
כל אתר פתוח או רק אלו שאני שלחתי לבדיקה?

אתרים שפתוחים, נפתחים לכולם (שלא כמו בנתיב).
אא"כ הגדרת בהגדרות החשבון שלך אחרת.
יש אפשרות ליצור רשימה שחורה של אתרים שאינך מעוניינת לפותחם אפילו שהם פתוחים בנטפרי, כמו למשל אתרי חדשות.

נכתב ע"י חד וחלק;2092687:
-- כאשר אתר פתוח, ויש בו תמונות שעדין לא נבדקו הן נשלחות באופן אוטומטי למערכת, ונבדקות בין מספר שניות למספר דקות

ממש פלאי הבריאה.
זה עובד מצוין!

אולי אפשר ליצור מצב של ביטול התמונות ששלחתי לבדיקה ועדין לא נבדקו.
לפעמים לוקח זמן למקד את החיפוש ובינתיים נשלחות מאות תמונות לבדיקה,
ועד שאני כבר "מוצאת את עצמי", אני נמצאת בחריגה.

נכתב ע"י חד וחלק;2093860:
אולי אפשר ליצור מצב של ביטול התמונות ששלחתי לבדיקה ועדין לא נבדקו.
לפעמים לוקח זמן למקד את החיפוש ובינתיים נשלחות מאות תמונות לבדיקה,
ועד שאני כבר "מוצאת את עצמי", אני נמצאת בחריגה.

אכן גם אני נתקלתי השבוע לראשונה ב'חריגה', לא ידעתי כלל שיש דבר כזה, אחרי כמה דקות החריגה הזאת עוברת ?

מי שצריך אתר מותאם אישית עם תמונות נשים (כמו קוסמטיקאית) או הרצאות ופעילויות לנשים דוקא (כמו מארגנת תוכניות ומסיבות)
תתקשה לדעתי לקבל את זה בנטפרי
מהסיבה שאין סינון מותאם אישית
(ההתאמה האישית מתבטאת רק בחסימה שמתחזקת אבל לא בפתיחות)

האם אפשר לעבוד בנטפרי גם במחשב של משרד החינוך - מנב"ס?

המערכת של משרד החינוך באופן רגיל יכולה לעבוד רק עם בזק בינלאומי, שזה אומר מקסימום סינון מורשת.
אם יש במוסד כלים לנהל את הרשת, יש מה לעשות.

נכתב ע"י אביי;2094598:
אכן גם אני נתקלתי השבוע לראשונה ב'חריגה', לא ידעתי כלל שיש דבר כזה, אחרי כמה דקות החריגה הזאת עוברת ?

החריגה מתאפסת כל חצי שעה.

ואז ניתן להתחיל לשלוח תמונות מחדש

יש לי עכשיו נתיב, למשרד החינוך אני נכנסת דרך F5,
יש מצב לעבור לנטפרי?

בדרך כלל לא.

אא''כ יש שם במשרד יותר מספק אחד או מערכת לניהול רשת.

איפה יוצרים קשר טלפוני עם נטפרי??

לאיזה עניין?

להתחברות זה דרך RL ולסינון פרטים באתר

הטלפונים רשומים באתר

כל אחד בקישור שהבאתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה