נכתב ע"י coprint;1516995:בקשר לרשימה הלבנה
1.זה בתוספת תשלום? (כיום באתרוג אני משלם על זה עוד כמה שקלים בודדים)
2. האם יש אפשרות שפתיחת אתר נוסף תהיה אופציה מסובכת? (כדי שלא נוסיף כל פעם עוד אתרים (באתרוג יש אפשרות שרק דרך הטלפון אפשר להוסיף לרשימה)) או שזה רק להקיש קוד באתר וכו'
נכתב ע"י טובי;1517008:שאלה,
א.כיום יש לי נתיב, מה אני ארוויח בנט פרי יותר מנתיב,
ב.האם מורגשת ירידה ברמת הסינון במעבר מנתיב לנט פרי,
ג.מה קורה למשל בתחום אתרי חדשות פרומים וכאלה
נכתב ע"י netfree;1517075:1.
3. אתרי חדשות ופורמים- רבים מהם לא נפתחו כלל.
למעט אתר חדשות אחד או שנים שנמצאו נקיים ביותר.
פורומים- נפתחו פורומים הנושאים אופי עיסקי, מקצועי ונקי. כמו פרוג, קוד 613 וכד'.
וכמובן גם בתוך פורום שפתוח, אם תופיע מילה בעייתית, העמוד יחסם.
נכתב ע"י אחת אחת 11;1517105:מול מי אני עומדת בתשלומים בבעיות וכו'?
מכירים את זה שהמייל לא עובד, מתקשרים לבזק הם אומרים אקספון, אקספון אומרים נתיב, נתיב אומרים מה פתאום, זה בזק והגלגל ממשיך להסתובב כמו......
ועוד שאלה- לוויקיפדיה יש מענה?
נכתב ע"י Splash Design;1517199:יש פיתרון לפינטרסט? www.pinterest.com
ו www.behance.net
ואתרי תמונות נוספים כמו depositphotos
אלו אתרים בעייתים בנתיב עושים בעיות בפתיחה וזה לא מסונן
אני באמת רוצה לעבור אבל צריכה לודא שיש את מה שאני צריכה
תודה רבה
האתר פתוח אבל בינתיים אין אפשרות צפיה בוידאו. השגיאה המתקבלת היא: Error loading stream. Manifest not found or invalid.נכתב ע"י פְרוּט;1519020:מה לגבי אתרים חרדים שיש בהם גם הרצאות של מרצות בוידאו?
כמו למשל כאן: http://www.torahanytime.com/
(כדי לראות הרצאות של נשים באתר הנ"ל צריכים להיות מוגדרים בכניסה כאישה).
כעת הכל עובד.נכתב ע"י moishy;1519127:האתר פתוח אבל בינתיים אין אפשרות צפיה בוידאו. השגיאה המתקבלת היא: Error loading stream. Manifest not found or invalid.
לא יודע למי שלחת מיילנכתב ע"י מלפפון;1517586:שלחתי לכם פניה אישית במייל ולא נעניתי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים