netfree - כל מה שרציתם לשאול ◄◄

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י אביי;2086295:
רציתי לשאול אם אתה משתמש ב-vpn גללתי מטה וקיבלתי את התשובה....
אני לא יכול להגיד לך על בטוח, אבל סביר להניח, שזה קשור לזה, בגלל שהאתר זיהה יותר מדי כניסות מאתו שרת, הוא מתחיל לחשוש, וחוסם אותו, זה קורה בהרבה אתרים למשתמשי ה-vpn של אורי וירטואל.

ומה עושים עם זה :(::confused:

מה שבחינם שווה חינם..

נכתב ע"י שיילה;2089667:
ומה עושים עם זה :(::confused:

לא נראה לי שיש פתרון מלבד לעבור לחברה בתשלום שעובדת עם נטפרי.

יש לי הצעה:
אני משתמשת הרבה בנט פרי בנעילת האינטרנט לגמריה לפי שעות.
ולפעמים אני פותחת את האינטרנט באופן זמני לכמה דקות. יש אולי אפשרות לעשות שינוי פרופיל ל10 דק' או חצי שעה לפי הצורך, שאח"כ הוא חוזר לבד לפרופיל הרגיל?
יעזור מאוד.

יש למישהו מושג מתי תהיה חבילה של תשתית+ספק בRL?
דיברו על זה כבר לפני כמה חודשים שזה עומד לקרות

נכתב ע"י yonig20;2090997:
יש למישהו מושג מתי תהיה חבילה של תשתית+ספק בRL?
דיברו על זה כבר לפני כמה חודשים שזה עומד לקרות

צריך לשאול את ישי או את רונן.

נכתב ע"י A052;2089745:
לא נראה לי שיש פתרון מלבד לעבור לחברה בתשלום שעובדת עם נטפרי.

לכל מי שדאג ועזר והציע, העניין עם אתר לאומי הסתדר! מן הסתם ע"י אורי וירטואל רוב תודות.

נשאלתי על ידי חבר.

האם שייך בנטפרי לפתוח דף מסויים בפייסבוק?

זה דף שקשור לעסק שלו, שבו מזמינים סחורה וכדו'.

נכתב ע"י g2035;2096674:
נשאלתי על ידי חבר.

האם שייך בנטפרי לפתוח דף מסויים בפייסבוק?

זה דף שקשור לעסק שלו, שבו מזמינים סחורה וכדו'.
לא!

אני נתקל בבעיה בשמירת קבצי צבעים של אדובי קלאוד לספריה שלי (כאן)
האם גם אתם נתקלתם בבעיה זו?

האם התגיות שיש בהגדרות סינון בנטפרי הם מדוייקים?

והאם אפשר לקבל פירוט איזה אתר נכלל בתגיות אלו?

האם התגיות שיש בהגדרות סינון בנטפרי הם מדוייקים?

והאם אפשר לקבל פירוט איזה אתר נכלל בתגיות אלו?

יהיה פתוח שידור חי ממירון?

הצטרפתי השבוע לנטפרי. מהרושם הראשון זה נראה סינון מעולה אבל אני לא מצליחה להבין איך עובד בדיוק הסינון
אודה למי שיענה לי:
כשאני פותחת אתר של תמונות ומחפשת לדוג' "אש" באתר בייז http://www.beiz.jp/web/hp_category/ja/fire/fire_01.html הוא מביא לי את כל התמונות מטושטשות חלק יותר וחלק פחות (זה עם הסימון "נחסם" הבנתי שזו תמונה לא טובה, אבל שאר הסימונים?). איך למען השם אם אני לא רואה במה מדובר איך אפשר לדעת איזו תמונה אני רוצה?
חלק מהתמונות אמנם מגיע ברור, אבל שאני לוחצת בשביל הורדה זה מיטשטש ואני אמורה לחכות הרבה זמן עד שזה כביכול מאושר. למה? הרי ראיתי את התמונה כבר ברורה, אז אם זה בסדר שייתנו לי להוריד אותה, ואם זה לא בסדר, שיחסמו אותה כבר בתצוגה הראשונה.
ומישהו יכול לפרט בדיוק מה אומר כל סוג טשטוש, יש כאלה עם סימן באמצע ויש כאלה רק מטושטשים.
רגע, והעניין עם הנקודות - כל תמונה שאני לוחצת עליה זה נקרא בקשה ויורדת נקודה?
תודה רבה

נכתב ע"י חני וורובל;2103373:
הצטרפתי השבוע לנטפרי. מהרושם הראשון זה נראה סינון מעולה אבל אני לא מצליחה להבין איך עובד בדיוק הסינון
אודה למי שיענה לי:
כשאני פותחת אתר של תמונות ומחפשת לדוג' "אש" באתר בייז http://www.beiz.jp/web/hp_category/ja/fire/fire_01.html הוא מביא לי את כל התמונות מטושטשות חלק יותר וחלק פחות (זה עם הסימון "נחסם" הבנתי שזו תמונה לא טובה, אבל שאר הסימונים?). איך למען השם אם אני לא רואה במה מדובר איך אפשר לדעת איזו תמונה אני רוצה?
חלק מהתמונות אמנם מגיע ברור, אבל שאני לוחצת בשביל הורדה זה מיטשטש ואני אמורה לחכות הרבה זמן עד שזה כביכול מאושר. למה? הרי ראיתי את התמונה כבר ברורה, אז אם זה בסדר שייתנו לי להוריד אותה, ואם זה לא בסדר, שיחסמו אותה כבר בתצוגה הראשונה.
ומישהו יכול לפרט בדיוק מה אומר כל סוג טשטוש, יש כאלה עם סימן באמצע ויש כאלה רק מטושטשים.
רגע, והעניין עם הנקודות - כל תמונה שאני לוחצת עליה זה נקרא בקשה ויורדת נקודה?
תודה רבה

תמונות שנשלחות לבדיקה לא נכללות בנקודות- אלא רק אתרים שאת מבקשת שיבדקו!

כל תמונה שנחסמה-נחסמה ב"ה
ומה שכתוב על זה נשלח לבדיקה בד"כ תוך 5 שניות, את יכולה לראות את התמונה.
(יש בצד לשונית ששם אפשר לראות תוך כמה זמן)

וכשאת מורידה תמונה, נפתח דף אינטרנט חדש, ממילא שוב נשלחת התמונה לבדיקה ותוך מספר שניות את רואה אותה.

זה מדהים. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.