- הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1530968:אני רואה כאן תמונות נשים וגם אין את כרטסת הדיווח
https://www.gmail.com/intl/iw/mail/help/about.html
תודה. על הדיווח.
טופל.
יתכן שעדיין תראה את התמונות מהקאש.
נכתב ע"י משיקו;1530968:אני רואה כאן תמונות נשים וגם אין את כרטסת הדיווח
https://www.gmail.com/intl/iw/mail/help/about.html
נכתב ע"י משיקו;1530943:מה עם הוטמייל (המייל של מיקרוסופט)?
עדיין לא סידרו את זה, זה כתובת הכניסה mail.live.com, כשעוברים את שלב ההכנסת הסיסמא ושם המשתמש זה עובר לכתובת אחרת https://dub118.mail.live.com/default.aspx ונחסם
נכתב ע"י בן של מלך;1531084:שלום וברכה לכולם.
לגבי נטסטיקים.
במידה ויהיה ביקוש אנו ניתן שירות של סינון של נט פרי גם בנטסטיק.
מי שמעוניין נא לשלוח מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י bekki;1535016:מחשבים ניידים,אין התקדמות לחסימה על המחשב?
נכתב ע"י בן של מלך;1531084:שלום וברכה לכולם.
לגבי נטסטיקים.
במידה ויהיה ביקוש אנו ניתן שירות של סינון של נט פרי גם בנטסטיק.
מי שמעוניין נא לשלוח מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י שוקו1;1547501:אני עוסקת בעיצוב אופנה וזקוקה לאתרים מסויימים [ששה שבעה אתרים] שבהם התמונות תוצגנה במלואן, [והתמונות הן תמונות נשים] נט צח אפשרו פתיחה אישית לאתרים אלו [כולל תמונות] ושאר האתרים עוברים סינון רגיל כך שבני הבית יכולים להשתמש באינטרנט בלי חשש
זה אפשרי בנט פרי???
מסווג כלא קיים במערכת, לא חסום, מאמין שיפתחו אותו.נכתב ע"י פְרוּט;1548880:האם האתר www.wuala.com פתוח?
שולחים לי דרכו חומר כבד - בדומה ל-dropbox
בתוכנית.נכתב ע"י מתנחל;1549168:מדוע שפשוט לא תפרסמו רשימת אתרים מאושרים?
יש בו בעייתיות מסויימת מכיון שיש בו חומר שלילי בהחלט. עובדים על פתרון. לעת עתה רצוי להשתמש בשירותים מתחרים.נכתב ע"י פְרוּט;1548880:האם האתר www.wuala.com פתוח?
שולחים לי דרכו חומר כבד - בדומה ל-dropbox
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים