- הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדין;1598337:מן הסתם (ותקנו אותי אם אני טועה) כשיצאו המסלולים תהיה אפשרות למסלול שבו 'שולחן עבודה מרוחק' חסום!
או שתינתן אפשרות להתחבר רק למחשב מסונן
נכתב ע"י עדין;1598337:מן הסתם (ותקנו אותי אם אני טועה) כשיצאו המסלולים תהיה אפשרות למסלול שבו 'שולחן עבודה מרוחק' חסום!
נכתב ע"י riki aharon;1598705:או שתינתן אפשרות להתחבר רק למחשב מסונן
נכתב ע"י netfree;1598328:אפשר להתחבר למחשב מרוחק, וכמובן, הסינון לא יעבוד על המחשב המרוחק.
עדיין לא נמצאה הטכנולוגיה לעשות את זה.
אולי זה יקרה יום אחד...
חסומות, כמובן.נכתב ע"י קריצה;1599075:האתר של הידברות פתוח, ומה עם הרצאות ותוכניות שמופיעות בהם נשים.
נכתב ע"י moishy;1599107:חסומות, כמובן.
נכתב ע"י ממממ;1599183:האתר של הידברות פתוח
לא.נכתב ע"י שרחיה;1599417:אם חשוב לי הסרטונים בהידברות (גם של התוכניות נשים כמו "אורחות" לדוג')
יש אפשרות שיפתחו לי את זה?
נכתב ע"י פְרוּט;1599528:אולי בכל זאת מישהו יודע:
האם בנטפרי ניתן להשתמש בתוכנה FileZilla - תוכנה שמטרתה לאפשר להוריד קבצים של FTP
או כל תוכנה אחרת שמאפשרת גישה להורדת קבצים שב-FTP?
וכן האם אנטי וירוס של AVIRA יכול להתעדכן?
תודה מראש!
עוד קצת סקרנות- מה ההבדל בין גלישה באינטרנט להתחברות למחשב מרוחק? האין שניהם (שרת האינטרנט והמחשב המרוחק) שולחים נתונים אל הספק שעליו יושב נטפרי ומשם אל מחשב הלקוח?נכתב ע"י netfree;1598328:אפשר להתחבר למחשב מרוחק, וכמובן, הסינון לא יעבוד על המחשב המרוחק.
עדיין לא נמצאה הטכנולוגיה לעשות את זה.
אולי זה יקרה יום אחד...
נכתב ע"י Shellykaz;1599570:עוד קצת סקרנות- מה ההבדל בין גלישה באינטרנט להתחברות למחשב מרוחק? האין שניהם (שרת האינטרנט והמחשב המרוחק) שולחים נתונים אל הספק שעליו יושב נטפרי ומשם אל מחשב הלקוח?
נכתב ע"י pinati;1602018:השתכנעתי...
מה עכשיו?
אני מחוברת לבזק (גם קו טלפון) ולאתרוג.
ממה אני מתנתקת ולמי אני משלמת וכמה?
תודה
נכתב ע"י שרחיה;1599417:אם חשוב לי הסרטונים בהידברות (גם של התוכניות נשים כמו "אורחות" לדוג')
יש אפשרות שיפתחו לי את זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים