נכתב ע"י אסנת לוי;1791014:בהדברות.הסרטונים של הילדים גם לא עולים לכם?או שזה בעייה אצלי במחשב?
נכתב ע"י כשרונית;1791028:שום סרטון בהדברות לא עובד.
ישנה אפשרות להוריד ב MP3.
נכתב ע"י asf;1791543:מה פשר שבנטפרי גם מסננים תמונות שבתוך מיילים?
תמונות שבתוך האימייל עצמו לא מסוננים, רק תמונות שמקורם באתרים אחרים כדוגמת ניוזלטר וכדו' מסוננים.נכתב ע"י asf;1791543:מה פשר שבנטפרי גם מסננים תמונות שבתוך מיילים?
שולחים בקשה דרך מרכז הפניות http://netfree.613m.org/user/#/tickets/newנכתב ע"י רוח סערה;1791677:איך אני מבקשת שיסירו אותי מניוזלטר של אתר חסום?
http://netfree.613m.org/user/#/tools/miscנכתב ע"י רוח סערה;1791677:אני רוצה לדווח על תמונה ולא מצליחה להבין איך עושים את זה.
נכתב ע"י תקוה;1791576:זה מצוין מבחינתי.
נכתב ע"י moishy;1791608:תמונות שבתוך האימייל עצמו לא מסוננים, רק תמונות שמקורם באתרים אחרים כדוגמת ניוזלטר וכדו' מסוננים.
החומר האישי שלכם לא נחשף למערכת הסינון.
נכתב ע"י אהרן2;1791729:
האתר של שקוף פתוח, אבל נראה לי שהוידאו לא עובד שם.נכתב ע"י מרדכי25;1791884:יש אתר שנקרא שקוף, לשעבר לב הדברים שמלא בשיעורי תורה , האם פתוח?
?והאם ניתן לצפות?www.shackuf.co.il/האם ניתן לצפות בסרטונים כשרים ביוטויוב והידברות, ובכל אתר כשר שיש בו וידאו?
תודה
נכתב ע"י פְרוּט;1793460:האתר של שקוף פתוח, אבל נראה לי שהוידאו לא עובד שם.
בהידברות ניתן להוריד קבצי MP3 אך לא לצפות
ביוטיוב - כללית זה חסום, אבל יש סרטונים ספציפים שפתוחים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים