נכתב ע"י אהרן2;1793609:הפעל מחדש מחשב
רענן את החיבור לראוטר
נסה איכשהו לאפס את החיבור.
עם איזה host אתה משתמש?
לא הבנתי מה השאלה.נכתב ע"י בתשבע7;1796408:1 כאשר אני רוצה לשנות את הגדרות החסימה ב'אזור האישי' יש לי הודעה כזו:
הינך מחובר לסינון האינטרנט של נטפרי בחיבור חדש לחץ פה כדי לשייך את חשבונך לספק
מה עלי לעשות כדי לשחרר חסימות שקבעתי?
יש להיעזר בסבלנות, יגיעו גם לפניות שלכם.נכתב ע"י בתשבע7;1796408:2 שלחתי מס' פניות לבדיקה ואישור אתרים ולא קיבלתי מענה.
אנא עזרתכם הזריזה!
אין עדיין.נכתב ע"י אפשרי;1796474:במחילה מה הטל' של נטפרי?
נכתב ע"י moishy;1796548:לא הבנתי מה השאלה.
אם מתקבלת ההודעה הנ"ל יש ללחוץ היכן שמצוין.
ואז מופיעה ההודעה הנ"ל "משתמש אחר של נטפרי מחובר לספק הזה.
מה אני עושה?
נכתב ע"י עדין;1793565:מדוע לאחרונה נחסמה האפשרות להורדת סרטונים בכמה אתרים?
(ללא שישנו איזשהו שינוי ניכר באתרים הללו)
ומדוע באתר כדוגמת 'ערכים' אפשרות צפיה והורדת סרטונים חסומה?
נכתב ע"י מרור;1797760:יש לי סטיק של סלקום עם המסלול הירוק של אתרוג.
רציתי לשאול אם אפשר להתנתק מאתרוג ועם הסטיק של סלקום
להתחבר לנט פרי. ועם מי מדברים בעניין
נכתב ע"י יעל א;1798026:האם גוגל דרייב חסום בנטפרי?(אני רוצה שיהיה חסום)
נכתב ע"י מרור;1798099:אפשר טלפון של ישי גלעד?
נכתב ע"י יעל א;1798065:יש לי גישה לגוגל דרייב שם אני יכולה להוריד ולראות קבצים ששיתפו אותי. זה נותן לי אופציה של סרטים שאני לא מעוניינת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים