netfree - כל מה שרציתם לשאול ◄◄

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י רחוב חמש;1892334:
למה יש המון אתרים שפתוחים ובתמונות כבר כתוב מעל חודש (אולי יותר) נשלח לבדיקה ??
ואז אי אפשר אפילו לבקש לפתוח (ומדובר בהמון תמונות כשרים לחלוטין)

מעלה שוב את השאלה? לא מתכוונת לקנטר ח"ו. אדרבה רואים מיום ליום את השיפורים)

נכתב ע"י ks;1892921:
בלי קשר לשום אתר חדשרות 'חרדי',
מה הקשר בזה שכתוב בחיפוש אלף פעם 'צבא' 'חיל' וכו וכדו וגו קשור למשהו שרוצה בגיוס חרדים לפעמים ההפך

מי שמתעסק עם יח"צ ופסיכולגיית המונים יודע למה זה גורם.
הכי הפוסט שהעלו אתמול מחייל מחזיק שטריימל וכותב בפירוש שזה שהוא הוא לצבא לא שינה אצלו כלום והוא נשאר יהודי טוב (לא זוכר את הלשון המדויק), מה זה אם לא לסחוב עוד בחורים ר"ל לשם?
ואם תתבונן וכל שכן אם יש לך מידע פנימי, תראה כמה המדינה משלמת לכל מיני גייס חמישי לקרר את האמבטיה.
ומבחינה מסוימת זה יותר גרוע מאתר חילוני. כי כשנכנסים לאתר חילוני יודעים שזה חילוני ואו שמפסיקים להכנס לשם, או שמפעילים נוגדנים לכל מה שקוראים, ולכל הפחות מרגישים שפלים ולא טוב במה שגולשים בכאלו מקומות.
מה שאין כן כשקוראים חדשות 'חרדיות', והם מכניסים דיעות פסולות בדלת האחורית, שבולעים את הפתיון.

נ.ב. כמו שכתבתי למעלה, אני דן אותם לכף זכות שיתכן שהאתרים עצמם עושים זאת בתמימות. אך ברור שיש מישהו מטעם המדינה שמשלם ודוחף את זה.

נכתב ע"י מגדים;1892884:
אני לא מאנשי הפלס, גם לא מנתיב או אתרוג, גם לא נטורא קרטא...
כרגע אנו במצב של כעין גזירת שמד מבחינת השלטונות. ולכל גדולי ישראל ממרן ראש הישיבה הגריא"ל ומרן רבי שלום כהן עד האדמו"רים מויזניץ\גור ובעלזא, גם מי שהתיר בעבר ליחידים מבוגרים ללכת ללצא משום איזה סיבה או אחר, כרגע מורים לכולם שח"ו לא יעלה על הדעת ללכת לצבא. ומי שכבר שם, שיחביא את זה כמה שיותר, כדי לא לקרר את ה'אמבטיה הרותחת'.
וזה בדיוק מה שהאתרים ההם עושים (ביודעים או בלא יודעים), שיש כאילו ליגיטימציה ללכת לצבא, וכאילו שהוא ישאר יהודי טוב וכו'.

אני לא חושבת שהדיון הזה קשור בכלל לאשכול הזה.
ואני ינסה להסביר את עצמי, מקוה שאני יצליח:

נט-פרי (או כל חסימה אחרת), זה לא עיתון, שמכניס לך את התכנים שהוא רוצה שתקבל.
חסימה, זה פשוט כלי נפלא, שרוצה לתת לך את האפשרות ליהנות מהקידמה הטכנולוגית אבל בלי להיחשף לזוהמה וללכלוך ולתמונות שמטמאות את הנפש.
התמונה הנ"ל עם כל הכאב (ויש הרבה) היא תמונה שהבעיה אצלה הוא לא הויז'ואליות כמו התוכן שהיא משדרת.

במילים אחרות, זה לא משנה אם ראית את התמונה בעיניים או שמשהו סיפר לך שיש איזה חוסיד אחד שהולך לצבא ונשאר עם השטריימל. קיבלת את אותו מסר.

וגם, תוכן, זה דבר שמשתנה מאדם לאדם.
לאחד זה מפריע לשני לא.
לי, תמונה כזאת, לא אומרת כלום, ראיתי אותה ואמרתי "משיגינער".
ומצד שני יש תמונות, (של פיגועים למשל), שיפריעו לי ולא יפריעו למשהו אחר.
אז מה? אני יכעס שלא חוסמים את התמונות האלה? לא!
אני פשוט לא נכנסת לאתר הזה.

צריך לדעת שכשאתה נכנס לאינטרנט זה כמו שאתה הולך ברחוב, אין לך מושג מה אתה הולך לפגוש.
רק שבאינטרנט מסונן אתה מסתובב בגאולה ולא ביפו. זה ההבדל...

נכתב ע"י bracha;1892960:
אני לא חושבת שהדיון הזה קשור בכלל לאשכול הזה.
ואני ינסה להסביר את עצמי, מקוה שאני יצליח:

נט-פרי (או כל חסימה אחרת), זה לא עיתון, שמכניס לך את התכנים שהוא רוצה שתקבל.
חסימה, זה פשוט כלי נפלא, שרוצה לתת לך את האפשרות ליהנות מהקידמה הטכנולוגית אבל בלי להיחשף לזוהמה וללכלוך ולתמונות שמטמאות את הנפש.
התמונה הנ"ל עם כל הכאב (ויש הרבה) היא תמונה שהבעיה אצלה הוא לא הויז'ואליות כמו התוכן שהיא משדרת.

תוכן, זה דבר שמשתנה מאדם לאדם.
לאחד זה מפריע לשני לא.
לי, תמונה כזאת, לא אומרת כלום, ראיתי אותה ואמרתי "משיגינער".
ומצד שני יש תמונות, (של פיגועים למשל), שיפריעו לי ולא יפריעו למשהו אחר.
אז מה? אני יכעס שלא חוסמים את התמונות האלה? לא!
אני פשוט לא נכנסת לאתר הזה.

זה שמפריע לך תמונות של פיגוע, הגם שאני מאוד מבין את זה, וזה נוגע גם לחלק הרוחני\מוסרי של האדם, בכל זאת זה 'עבירה קטנה'. משאין כן גייס חמישי למשהו שכל גדולי ישראל מתנגדים וצועקים נגד זה, זה כבר עוולה גדולה.
וכאן נכנס החלק של נטפרי. כמו שהם עמדו בלחצים עצומים וחסמו את הפורום של 'לדעת', שעיקר הבעיה שם היא המחלוקת הליטאי, וכן את פורום אוצר החכמה וגוגל דרייב, למרות שרבים וטובים לחצו עליהם שהם לא צריכים להחמיר עד כדי כך. בענינינו קל וחומר בן בנו של קל וחומר, שמצפים מהם להיות 'נקיים לגמרי'.

מסכים עם דברי Bracha
אני בנטפרי כדי לא לעבור על "אחרי עיניכם"
ל"אחרי לבבכם" אני אדאג בעצמי, בע"ה

לכן בחברות הסינון הותיקות עשו כל מיני מסלולים.

נקוה שיעשו את זה גם בנטפרי.

והערה ל"מגדים"
אם האתרים האלו כל כך מפריעים לך, ובצדק, אולי כדאי שלא תכנס לשם ?

נכתב ע"י אברהם;1892981:
מסכים עם דברי Bracha
אני בנטפרי כדי לא לעבור על "אחרי עיניכם"
ל"אחרי לבבכם" אני אדאג בעצמי, בע"ה

מאי שנא (מה שונה זה מזה)? שניהם איסורי תורה והמציאות שהרבה לא יודעים 'לדאוג לעצמם' בקטע הזה.
בשביל זה צריך חסימה של נטפרי.

עוד יותר. הרב שטיין ענה פעם לאחד ששאל: למה אתם עושים כזה עסק מהאינטרנט, לדבר לשון הרע הרבה יותר גרוע, 17 לאוים ואררורים וכו'?
ענה לו הרב שטין: לשון הרע גרוע ביותר, אך האדם נשאר חרדי, יש לו תקוה לחזור בתשובה. מה שאין כן אינטרנט (פרוץ), יכול להביא (ולצערינו הביא) את האדם לרדת מדרך התורה לגמרי.

נכתב ע"י מגדים;1893011:
מאי שנא (מה שונה זה מזה)? שניהם איסורי תורה והמציאות שהרבה לא יודעים 'לדאוג לעצמם' בקטע הזה.
בשביל זה צריך חסימה של נטפרי.

עוד יותר. הרב שטיין ענה פעם לאחד ששאל: למה אתם עושים כזה עסק מהאינטרנט, לדבר לשון הרע הרבה יותר גרוע, 17 לאוים ואררורים וכו'?
ענה לו הרב שטין: לשון הרע גרוע ביותר, אך האדם נשאר חרדי, יש לו תקוה לחזור בתשובה. מה שאין כן אינטרנט (פרוץ), יכול להביא (ולצערינו הביא) את האדם לרדת מדרך התורה לגמרי.

ברגע שאדם רואה תמונה לא צנועה - הוא עובר על "לא תתורו"
ברגע שאדם רואה חייל עם שטריימל - הוא לא עובר על "לא תתורו"
זה ההבדל

נכתב ע"י אברהם;1893015:
זה ההבדל

שכחת את הגמרא '...ופורץ גדר ישכנו נחש, שאני מינות דמשכא דאתי למימשך בתרייהו'?

נכתב ע"י אברהם;1893015:
זה ההבדל

גם הפורום של 'לדעת' ושל 'אוצר החכמה' לא הכילו איסורים של 'ולא תתורו'. ואף על פי כן כל הכבוד לר' מאט שעמד בגבורה לחסום אותם.

לא בשביל זה נפתח האשכול הזה - מספיק כבר.
זה מיועד לשאלות של תמיכה, הדרכה, תקלות וכד' וכל מי שמתעניין במיזם המיוחד הזה שקוראים לו נטפרי.
אתם רוצים שימחקו את כולו בגלל ויכוחי סרק?

נכתב ע"י מיכל123;1893003:
לכן בחברות הסינון הותיקות עשו כל מיני מסלולים.

נקוה שיעשו את זה גם בנטפרי.

מה הפירוש "נקוה"?
זה כבר קיים!

נכתב ע"י רחוב חמש;1893366:

בדיוק בשביל זה יש את מערכת הפניות.

נכתב ע"י רחוב חמש;1893366:

אכן, כמעט בכל דף יש המוני תמונות שנשלחות לבדיקה. לא אכפת לי גם להמתין זמן, אבל צריך לדעת בגדול מתי זה יחזור מהבדיקה... (אני מדבר עם איביי ואמאזון)

נכתב ע"י רחוב חמש;1892334:

זה בדרך כלל אתרים שחוסמים את השרת שלנו. מלקחת את התמונות לבדיקה.

נכתב ע"י mat;1893522:
זה בדרך כלל אתרים שחוסמים את השרת שלנו. מלקחת את התמונות לבדיקה.
כלומר שהמצב יישאר ככה גם באיביי וגם באמאזון לעתיד הנראה לעין?

נכתב ע"י איש שמח;1893537:
כלומר שהמצב יישאר ככה גם באיביי וגם באמאזון לעתיד הנראה לעין?

באיביי ואמזון זה עובד מצוין. לא ראיתי שיש שם תקלה.

נכתב ע"י איש שמח;1893402:
אכן, כמעט בכל דף יש המוני תמונות שנשלחות לבדיקה. לא אכפת לי גם להמתין זמן, אבל צריך לדעת בגדול מתי זה יחזור מהבדיקה... (אני מדבר עם איביי ואמאזון)

אדרבא שתף אותנו. כנס מידי פעם לאותו דף וספר לנו תוך כמה זמן זה כבר היה בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.