netfree - כל מה שרציתם לשאול ◄◄

מצב
הנושא נעול.
למה אפשרות חיפוש הסרטונים חסומה בנטפרי?

יש מקום שמרוכזים שם כל האתרים הפתוחים בנטפרי?
יש מקום שמרוכזים שם כל הסרטיונים ביוטיוב הפתוחים?

אני מנסה להכנס לחיפוש באלי אקספרסס לתחפושות לפורים והרובוט האוטומטי לא נותן לי בשום דרך אפשרית...אפשר לסדר את זה??

מישהו מהצוות מוכן להסביר איך עובד הבדיקת וידאו, מישהו עובר על כל הוידאו? ממש מסקרן אותי...

נכתב ע"י משיקו;1896438:
מישהו מהצוות מוכן להסביר איך עובד הבדיקת וידאו, מישהו עובר על כל הוידאו? ממש מסקרן אותי...
כן ולא
הלא הוא סקריפט שמחלץ תמונות מהוידאו ואז בודקים את התמונות, כמובן שהוא מחלץ רק את התמונות ששונות ולא את אלו שנראות כמו הפריים הקודם.

מישהי עם מחשב ניד ונטסטיק של חברת פלאפון, רוצה להוסיף חסימה, יש אפשרות בנט פרי?

נכתב ע"י פרפר עריכת;1897076:
מישהי עם מחשב ניד ונטסטיק של חברת פלאפון, רוצה להוסיף חסימה, יש אפשרות בנט פרי?

כן
התקנת חייגן VPN חינמי של נטפרי
אם רוצים שלא יהיה אפשר לגלוש באופן אחר - אפשר להתקין תכנת נטפרי - גם בחינם, אך הניתוק של התוכנה עולה 100 ש"ח אם רוצים לבטל

ן
התקנת חייגן VPN חינמי של נטפרי
אם רוצים שלא יהיה אפשר לגלוש באופן אחר - אפשר להתקין תכנת נטפרי - גם בחינם, אך הניתוק של התוכנה עולה 100 ש"ח אם רוצים לבטל

ואז צריך להשתמש בנטסטיק או שאין צורך?
החסימה היא על המחשב?
מאיפה לקחת את התוכנה?
מה זה החיגן, ומה זה התוכנה? שני דברים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה