netfree - כל מה שרציתם לשאול ◄◄

מצב
הנושא נעול.
למנהלי נטפרי,
כבר כמה שעות שהתמונות לא נבדקות האם יש תקלה כלשהיא?

תודה.

נכתב ע"י זורם;1911103:
למנהלי נטפרי,
כבר כמה שעות שהתמונות לא נבדקות האם יש תקלה כלשהיא?

תודה.

יום ראשון תמיד יותר איטי, בגלל שהוא יום שבתון אצל הגויות.
החל מהשעה 8 בערב נכנס לפעולה צוות מתוגבר. עוד מעט כבר תרגישו בשיפור.

יום ראשון יום קשה יותר בקטע הזה, הגויות בחופש אם אנני טועה...

אם יש לי חסימה של נטפרי על המחשב, אפשר להתחבר לבזק פריי?

מישהו מהצוות של נטפרי (מתכנתים/בודקות וכו') זמין עכשיו כאן?
אשמח לעזרה מסויימת

יש אפשרות חסימה של נטפרי (אפי' רק תוכנה) למכשיר סמסונג
android
galaxy ACE 4 neo
?
נודה לתשובה.

נכתב ע"י artline;1910225:
איך מתחברים בלי נטסטיק?? :confused::confused:

את האמת גם אני מחובר עם נטסטיק, וסובל גם מהבעיות הנ"ל, פניתי אל ישי והוא כתב לי שאם אני משתמש הרבה מדי באינטרנט כדאי לי לעבור לחיבור קווי (מה שאין לי אפשרות כי אין לי אפשרות לקו טלפון בבית)

לא עברתי על כל האשכולות, מענין אותי- יש טלפון לנטפרי בו אוכל לשאול את כל השאלות?

נכתב ע"י תרצונת;1918082:
לא עברתי על כל האשכולות, מענין אותי- יש טלפון לנטפרי בו אוכל לשאול את כל השאלות?
07-22-77-22-55

מה קורה עם אלמנטים גויים מובהקים, כמו חג המולד?

למה פורום אוצר החכמה עדיין סגור???????? בנתיב הוא נפתח לאחרונה, הוועדה עדיין לא מאשרת אותו?

בנתיב זה לא פתוח, היה פתוח וחסמו,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה