- הוסף לסימניות
- #1,401
נכתב ע"י הגפן;1941132:לאחרונה חלק מהאתרים איבדו את עיצובם המקורי (למשל ויקיפדיה).
מדוע?
אצלי זה היה קורה ברימון
ואחרי ריענון הדף זה הסתדר
בנטפרי זה קרה לי אתמול פעם ראשונה וגם אז הסתדר אחרי ריענון
נכתב ע"י הגפן;1941132:לאחרונה חלק מהאתרים איבדו את עיצובם המקורי (למשל ויקיפדיה).
מדוע?
נכתב ע"י חד וחלק;1942574:ביום האחרון הצ'אט לא עובד. זה קשור לנטפרי?
נכתב ע"י אהרן2;1942684:נסה לנקות קאש.
אצלי עובד חלק.
נכתב ע"י חד וחלק;1943017:גם ההודעות על שולחן העבודה כשמגיע מייל חדש הפסיקו לעבוד אצלי.
גם אצלכם?
נכתב ע"י חד וחלק;1943016:גם ההודעות על שולחן העבודה כשמגיע מייל חדש הפסיקו לעבוד אצלי.
גם אצלכם?
אצלי כן.נכתב ע"י פלאפון;1942819:הצא'ט לא עובד ..
איך שלחתם את הפניה?נכתב ע"י וו;1945558:בקשתי באתר של נטפרי שמשהו יחזור אלי כדי לשאול לגבי החסימה. אבל אין מענה. אשמח מאוד לדעת אם יש משהו כאן שהוא מהמערכת הזאת שישלח לי באישי ואני ארשום לו את מספר הפלאפון שלי. יש לי מספר שאלות ויהיה הרבה יותר קל לי לברר עליהם בפלאפון מאשר בהתכתבות. תודה רבה! (פשוט אין לי שום ידע בנושא, עכשיו יש לי סטיק).
לחילופין ניתן לבצע חיפוש פה באתר - יש על כך הרבה מידע.נכתב ע"י וו;1945558:בקשתי באתר של נטפרי שמשהו יחזור אלי כדי לשאול לגבי החסימה. אבל אין מענה. אשמח מאוד לדעת אם יש משהו כאן שהוא מהמערכת הזאת שישלח לי באישי ואני ארשום לו את מספר הפלאפון שלי. יש לי מספר שאלות ויהיה הרבה יותר קל לי לברר עליהם בפלאפון מאשר בהתכתבות. תודה רבה! (פשוט אין לי שום ידע בנושא, עכשיו יש לי סטיק).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים