יש VPN שאפשר להתחבר אליונכתב ע"י asf;1947171:יש לי חבר שעובד במשרד (ואי אפשר להביא ספק חדש) והוא רוצה להתחבר לנט פרי, מה אפשר לעשות?
נכתב ע"י מלבב;1946354:טיפ חשוב:
לכל המחוברים לספק אר-אל הזקוקים לעיון בספריה המקוונת של אוצר החכמה - יכולים הם לגשת לספרים ולפתוח אותם בחופשיות - באמצעות חיבור ל-ויפיאן.
אפשר להתחבר לVPN דרך RL.נכתב ע"י asf;1947213:
נכתב ע"י moishy;1947321:אפשר להתחבר לVPN דרך RL.
מתקינים חייגן VPN, לאחר מכן נכנסים דרכו לספריה המקוונת של אוצר החכמה.נכתב ע"י nyb;1947242:איך?
אפשר הסבר?
נכתב ע"י חמדה;1957793:יש לי ראוטר אלחוטי ושני מחשבים, שאחד מהם פחות בשימוש.
כשאני רוצה לפתוח את האינטרנט במחשב הפחות זמין- הוא לא נותן, וכותב שגיאת בטיחות.
מישהו נתקל בזה? מה עושים??
נכתב ע"י mat;1957803:
נכתב ע"י מלבב;1958116:עשו רענון לקוד האימות למציאת אופציה קלה יותר.
נכתב ע"י חמדה;1958237:אני עשיתי הרבה ריענוניים. פשוט לא הולך![]()
אולי תנסו להיכנס ממחשב אחר.נכתב ע"י חמדה;1958237:אני עשיתי הרבה ריענוניים. פשוט לא הולך![]()
נכתב ע"י חמדה;1957954:שכחתי את הסיסמא, וקוד האימות מחרפן אותי.
לא מצליחה להכניס את הקוד נורמלי
נכתב ע"י mat;1958323:אם אתם יכולים לגלוש בפרוג. אין לכם צורך לעשות אימות.
פשוט באתי רק לפתור לכם את הבעיה של האתרים המאובטחים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים