- הוסף לסימניות
- #1,801
בו זמנית ממש נ"ל שאי אפשר.נכתב ע"י שיילה;2112557:יש לי שם משתמש באורי וירטואל ואני רוצה עכשיו לצרף מחשב נוסף, מישהו יודע אם אצטרך שם משתמש נוסף או שאוכל להתחבר עם אותו משתמש בו זמנית?
בו זמנית ממש נ"ל שאי אפשר.נכתב ע"י שיילה;2112557:יש לי שם משתמש באורי וירטואל ואני רוצה עכשיו לצרף מחשב נוסף, מישהו יודע אם אצטרך שם משתמש נוסף או שאוכל להתחבר עם אותו משתמש בו זמנית?
נכתב ע"י Chan;2112300:עברתי לנטפרי לאחרונה, ואני בהחלט מרוצה,
אבל ממש לא מבינה למה ב google maps אי אפשר לראות תצוגת רחוב?
יוצא לי להשתמש בזה המון, אם יש שם תמונות של אנשים - הם מצונזרות. למה צריך לחסום את זה?
נשגב מבינתי....
נכתב ע"י tamar123;2112942:יש כאן למשהו מנוי לאתר פוטוליה ומחובר לנטפרי???
איך אני יוצרת קשר מיידי עם משהו עם בעיות שמסננים מיידי-------- לא מצליחה לראות כלום באתר של תמונות. מסננים לי שיבולים-----
אני ממש חדשה השבוע הצטרפתי, הסינון מעולה כל הכבוד!! רק שלפעמים זה יותר מידי-----
בכל אופן תודה לכל העוסקים במלאכה.
נכתב ע"י אהרן2;2112970:כאן?
https://www.fotolia.com/
אולי יש בתמונה ילדה\אשה?
אם את ממש משוכנעת שזה טעות, דווחי עם כרטסת הדיווח
אם זה משהו גורף דווחי בפניה (ללא נקודה)
נכתב ע"י mat;2112985:
נכתב ע"י zipi m;2113209:אולי מפה תבא הישועה
שלחתי אתמול פנייה לנטפרי,
ואחרי כ15 שעות השיבו לי תשובה.
והבעיה עדיין לא טופלה,
השאלה שלי האם יש דרך לפתור בעיות לא דרך מרכז הפניות, מישהו עם קשר רציף??
כן, תעלו אותה לדיון פה. מהי? ומה רצונכם?נכתב ע"י zipi m;2113209:אולי מפה תבא הישועה
שלחתי אתמול פנייה לנטפרי,
ואחרי כ15 שעות השיבו לי תשובה.
והבעיה עדיין לא טופלה,
השאלה שלי האם יש דרך לפתור בעיות לא דרך מרכז הפניות, מישהו עם קשר רציף??
נכתב ע"י אהרן2;2113712:
נכתב ע"י זורם;2115292:הקישור נחסם.
הסבר בבקשה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים