נכתב ע"י KR;1110670:אבל אני תמיד מדמיינת למשל רקע נורא צבעוני ומופרע בצבעים עזים, וילד בביגוד לבן לבן...
(ובעצם, ההפך מהתמונות הלבנות-לבנות ששמתי לב שרצות כאן, עם הבגדים הצבעוניים)
אבל אז לא תהיה משמעות לרקע, היא יכולה לצלם גם על רקע ארון החשמל החלוד בכניסה לבנין..נכתב ע"י תשתית;1110525:רקעים יפים ממש!!!
לדעתי, פשוט ברקע הכהה את צכה לעבוד בצמצם פתוח יותר והילד רחוק מהרקע ליצור עומק שדה רדוד. זה יהיה מהמם!
נכתב ע"י קקטוס;1110802:אבל אז לא תהיה משמעות לרקע, היא יכולה לצלם גם על רקע ארון החשמל החלוד בכניסה לבנין..
ז"א לא פה ולא שם..נכתב ע"י PV;1110811:לא להיסחף. מדובר בשטח של חדר. כמה כבר אפשר להרחיק. ההפרדה תהיה מינימלית.
נכתב ע"י RacheliM;1110800:יש כאן צלמת שמשיקה עכשיו בדיוק את מה שכתבת...וזה באמת מדהים...!
(רמז: לא אני.)
![]()
נכתב ע"י יצירתית;1110828:רחלי......... סודות מהחדר??????
סתם.... אני עדין לא הגעתי לנוסחה המדוייקת...
זה באמת קצת מסובך שהרקע לא יגנוב את ההצגה
מבטיחה שכשתהיה תוצאה מוגמרת העלה לפה....
נכתב ע"י יצירתית;1110828:רחלי......... סודות מהחדר??????
סתם.... אני עדין לא הגעתי לנוסחה המדוייקת...
זה באמת קצת מסובך שהרקע לא יגנוב את ההצגה
מבטיחה שכשתהיה תוצאה מוגמרת העלה לפה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים