תנו לי ביקורת Newborn baby

• הוסף לסימניות
נסיכונת קטנטנה
שהגיעה אלי לסטודיו
היה לי תענוג לצלם אותה
ישנה בשלווה ונתנה לי לצלם אותה
הכי יפה שיש

לצורך הגדלת תיק עבודות
מקבלת במחירים נוחים
0533106158
מייל r0533106158
מחכה להיפגש
💚

6Z7A0476.jpg
6Z7A0488.jpg
6z7a0494-jpg.2127051
6Z7A0506.jpg
6Z7A0516.jpg
6Z7A0528.jpg

קבצים מצורפים

• 6Z7A0494.jpg
    6Z7A0494.jpg
    1 MB · צפיות: 3,987
  • 6Z7A0506.jpg
    6Z7A0506.jpg
    1.5 MB · צפיות: 90
  • 6Z7A0538.jpg
    4.1 MB · צפיות: 75
  • 6Z7A0538.jpg
    4.1 MB · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
תמונות מדהימות
סטים ומגוונים
הסט עם הפרחים יפה במיוחד

• הוסף לסימניות
תמונות מאלפות!!!!
איזה דיוק!
עיטופים מדויקים ויפים!! ממש אהבתי...
הזויות , הסטיילינג.. וגם הילדה בובה...
בסט הוורוד התינוקת נראית לי מידי חשוכה...
אבל בכללי במבט ראשוני סטים מטריפים!!!!!
תמשיכי לשתף.....

• הוסף לסימניות
מיוחד ממש!!!

• הוסף לסימניות
תודה מהממות
איזה כיף לקרוא את התגובות שלכן,
עושה חשק לשתף עוד בעז"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה