NEXT בנתיב

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שאישרו לו את נקסט בנתיב?

• הוסף לסימניות
מה זה צורך מקצועי?
וחו"מ למה את פלייס פותחים מייד ונקסט לא? מה ההבדל בניהם?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם הסתדרתי

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת איך הסתדרת, כי גם אני 'נתיבית' ולמרות כל התחנונים לא פתחו לי...
תודה.

• הוסף לסימניות
לי פתחו מיד, באוטומטי
היתה לי בעיה שלא יכלתי לשלם באתר, כי הדף הזה נחסם לי - טלפון אחד לנתיב והעסק הסתדר מיד.

• הוסף לסימניות
גם לי לא פתחו

• הוסף לסימניות
גם לי לא פתחו, וכשראיתי את האתר שלהם (דרך מחשב ללא חסימה) הבנתי למה הם לא פותחים....

• הוסף לסימניות
פתחו, בלי הקטלוגים של נשים.

• הוסף לסימניות
פתחו, בלי הקטלוגים של נשים.
גילה, תוכלי בבקשה לומר לי איזה קישור שלחת להם שהם פתחו לך כך? או שהיית צריכה להתקשר?
(שלחתי להם את הקישור לבגדי ילדים ותינוקות ולא אישרו)
תודה.

• הוסף לסימניות
ילה, תוכלי בבקשה לומר לי איזה קישור שלחת להם שהם פתחו לך כך? או שהיית צריכה להתקשר?
il.nextdirect.com

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.

אני חושבתשכל אלה שהם לקוח גור(לא חייב להיות גורים) אבל הסינון הזה לפחות.
לא מסכימים בשום אופן לפתוח לו את נקסט. ובנתיב הרגיל. גם בחסימה החזקה ביותר-מצנזרים ופותחים.

• הוסף לסימניות
לא אישרו לי,
אפילו שאני לא חסידת גור....

• הוסף לסימניות
כתבתי שזה לא רק חסידות גור. זה חסימה של גור. שהיא החסימה הכי חזקה.

אני שאלתי אותם בפרוש, אם אני לא בחסימה של גור אם הם פותחים לי.
והם ענו שכל אתר שמבקשים, הם בודקים אותו אם הוא נקי ופותחים מיד.(למשל בנתיב-מורידים את הקטע של הנשים.)

• הוסף לסימניות
ממש לא.... לא גורית ולא קרובה לזה ובכל זאת לא פתחו לי..

• הוסף לסימניות
אז תשאלי שוב. כי אתמול אמרו לי במפורש שהם פותחים! (למי שלא בחסימה הזו. )מצונזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה