next- תוך כמה זמן בערך מגיע חבילה?

• הוסף לסימניות
אם אני מזמינה השבוע- יש מצב שיגיע עד פסח?

• הוסף לסימניות
ברור!
מגיע בדכ תוך שבועיים

• הוסף לסימניות
תודה.
פשוט גיסתי הזמינה מאלי אקספרס תחפושות לפני יותר מחודשיים- ועד עצם היום הזה זה לא הגיע.
בסוף הסתדרה איכשהוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1224800:
תודה.
פשוט גיסתי הזמינה מאלי אקספרס תחפושות לפני יותר מחודשיים- ועד עצם היום הזה זה לא הגיע.
בסוף הסתדרה איכשהוא.

מאלי אקספרס לוקח לפחות חודש.
מנקסט הגיע אלי תוך שבוע מקסימום שבועיים.
שמעתי שלנקסט יש מחסנים בארץ לכן זה מגיע כזה מהר.
וגם אם זה לא ממחסנים בארץ, נקסט זה מארופה ואלי אקספרס זה מסין
לכן החבילות של נקסט מגיעות הרבה יותר מהר מהחבילות שמסין.

• הוסף לסימניות
בד"כ נקסט מגיע תוך שבוע וחצי שבועיים,
אבל בזמן האחרון הזמנתי כמה דברים שהגיעו אחרי חודש וחצי + (כמו מצעים, מעילים וכו')

• הוסף לסימניות
אני בפעם האחרונה קיבלתי תוך שבוע וחצי, הייתי בשוק!!!
בד"כ זה לוקח שבועים לפחות. קרה לי שלקח כבר שלושה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1224796:
אם אני מזמינה השבוע- יש מצב שיגיע עד פסח?

חיפשתי חליפות לבנים לפסח בקושי אחת שתיים יש משהו יפה שלא שמתי לב אליו בנקסט?

• הוסף לסימניות
ולי קרה שפששווט עבר חודש ועוד לא הגיע וכבר פסח קרב, ואנה אני באה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1225174:
ולי קרה שפששווט עבר חודש ועוד לא הגיע וכבר פסח קרב, ואנה אני באה.....

תתקשרי אליהם!
לי קרה פעם אחת שאחרי 3 שבועות לא הגיע ואמרו לי שאם לא יגיע עד חודש מיום ההזמנה הם יזכו אותי (בסוף הגיע לפני)
אבל חוץ מהפעם הזו לקח לי תמיד גג שבועיים (וגיסתי מב"ב אמרה לי שלקח לה בדיוק שבוע מההזמנה!)

• הוסף לסימניות
מנקסט הגיע אלי קבוע אחרי שלושה שבועות בדיוק.
במודיעין עילית.
מאלי אקספרס הגיע אחרי חודשיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה