עזרה NOKIA 215 לא נטען מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני מכניסה את המטען לפלאפון ואני רואה שהבטרייה נטענת אבל היא בכלל לא מתמלאת מה עושים?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
העיניין הוא שקניתי בטרייה חדשה בדיוק השבוע אבל זה גם לא מטעין- הטעין פעם אחת ומאז כלום.

• הוסף לסימניות
כמה זמן אחריות יש עליו?
אני יכולה לדעת?

---
קניתי בתאריך 05/12/21

• הוסף לסימניות
א. אם הבטריה מנופחת זה תקול
ב. אפשר לנסות להטעין בפלאפון אחר - גם אם אין כזה בדיוק - העיקר ששלושת הפסי זהב יתחברו

• הוסף לסימניות
א. אם הבטריה מנופחת זה תקול
ב. אפשר לנסות להטעין בפלאפון אחר - גם אם אין כזה בדיוק - העיקר ששלושת הפסי זהב יתחברו
א. הבטרייה לא מנופחת- ויש לי עוד אחת חדשה
ב. ניסיתי להטעין במטען חיצוני - אבל כנראה יש לי בעיה במטען

• הוסף לסימניות
כמה זמן אחריות יש עליו?
אני יכולה לדעת?

---
קניתי בתאריך 05/12/21
האחריות שנה
בכל מקרה אם הבעיה זה בשקע טעינה אז זה לא כלול באחריות..

• הוסף לסימניות
מתי כבר יהיה טלפון כשר נורמלי ומתקדם בלי בעיות במקשים/שמע/בטריה/מסך וכו' ??????????
כשהיבואן יעשה מספיק כסף ויהיה שוה לו ליצר טלפונים איכותים ;)

• הוסף לסימניות
אני מכניסה את המטען לפלאפון ואני רואה שהבטרייה נטענת אבל היא בכלל לא מתמלאת מה עושים?
גם לנו יש בדיוק אותה בעיה.
ולפעמים אם מכניסים את המטען בזוית מסויימת אז הוא כן נטען
נראה שקשור לחיבור של המטען

• הוסף לסימניות
הי
היום זה קרה גם לי (נוקיה ג"כ)
שעות בטעינה ולא עשה כלוםםםםם
למרות שסימן שמטעין
הוצאתי את הבטריה והחזרתי
וב"ה הסתדר!!

• הוסף לסימניות
הלכתי ביום שני לחנות ואפילו בלי קבלה ישר הוא אמר לי שהוא ישלח את זה לתיקון ויעדכנו אותי
עכשיו הוא התקשר לומר שזה תוקן
ואפשר לבוא לקחת..

כנראה זה כן היה תקלה באחריות
תודה על העזרה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה