nokia s40 - שני שאלות למבינים בתחום

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם במכשירים של נוקיה מסדרה S40 (כגון נוקיה 208 וC2 )תומכים בשינוי הפונט?

בסדרה S60(מכשירי הטאצ' למיניהם הקוראים קבצי SIS) יש אפשרות להכניס תיקיה עם פונטים להגדרות והפונט בפאל משתנה האם יש גם בזה כזה דבר?

עוד שאלה איפה אני יכול ליצור ערכת נושא לפלאפון מסדרה S40 ?

תודה רבה לעוזרים

• הוסף לסימניות
אני די בטוח שזה המקום האחרון בגלובוס (כולל זאיר ומאוריטניה) שמשהוא עוד מתעניין בפרהיסטוריה הזאת ..

לעצם העניין יש די הרבה חומר על זה , אבל זה נשמע קצת מסובך יותר מאשר מה שתיארת ב s60.

השימוש הוא בעזרת תוכנת ppmd שקוראת ועורכת את קבצי ה firmware

הנה כמה לינקים וסרטונים שהוצאתי מגוגל

http://patch-mobile.blogspot.co.il/2010/06/on-stream-following-files-will-be.html

https://www.youtube.com/watch?v=k8pnUN7QoDc

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1389768:
אני די בטוח שזה המקום האחרון בגלובוס (כולל זאיר ומאוריטניה) שמשהוא עוד מתעניין בפרהיסטוריה הזאת ..

:):):)

צודק אבל מה לעשות שמכשירי נוקיה הכשרים הם סדרה כזאת(יש לי 208)

ומתחשק לי שהוא יראה קצת יותר נורמלי והערכות נושא שמצאתי לא לא סיפקו אותי אז רציתי ליצור בעצמי

תודה רבה

נ.ב איפה להשיג תוכנה שעורכת ערכות נושא למכשירים אלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה