אנימישהו ניסה את זה?
זה כולל גם וורד ואקסל וכו'?
איך אני יכול להצטרף?אני
כולל הכל!!!!!!!
גם לנו איןאיך אני יכול להצטרף?
אין לי כלום במשרד החינוך?
יש כביש עוקף?
כל בת שלומדת בבית ספר / סמינר וסטודנטים יכולה לקבל את זה לשימוש ל5 מחשבים...איך אני יכול להצטרף?
אין לי כלום במשרד החינוך?
יש כביש עוקף?
בעקרון גםאם האשה עובדת בחינוך העצמאי?
איך מממשים ת'עיקרון?בעקרון גם
קוד משתמש וסיסמה שניתן לקבלם במשרד החינוך בטלפון 03-9298888,איך מממשים ת'עיקרון?
אני חושבת שכניסה עם קוד לSMS שולח סיסמא לנייד גםאיך מממשים ת'עיקרון?
להתעקש לקבל את הסיסמה בטלפון ולא כמו שהם יבקשו לשלוח למיילקוד משתמש וסיסמה שניתן לקבלם במשרד החינוך בטלפון 03-9298888,
אני מלמדת במוכש"ר, והצלחתי להתקין.אין בנות
הבנים לומדים במוסד מוכר שאינו רשמי
כמובןזה טוב גם לבנים שלומדים בחינוך העצמאי?
אני מלמדת במוכש"ר, והצלחתי להתקין.
יכול להיות ששווה לנסות.
לפי ההוראות שבתחילת האשכוליווווו הלוואי
ואיך עושים את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים