יש לי זה שוקל 3.32GBיש למישהו אפשרות להוריד ממגה אופיס 2019 של ירון מfxp
KMS לא מועיל לאופיס בקישור הזה
לא הבנתיעזר לי הוא הפעיל לי את ה2019 וכותב לי בהגדרות חשבון שהופעל מוצר 2016
יש למישהו את הקישור הישיר לקובץ?יש למישהו אפשרות להוריד ממגה אופיס 2019 של ירון מfxp
https://mega.nz/#!BQU2FaaY!1sB3VFZw_xJ6BxCM7lSfvRb-2dkTlFv6UvVoSXFCLJw
בקובץ משרתי מגה אי אפשר להשיג קישור ישיריש למישהו את הקישור הישיר לקובץ?
אני רוצה לנסות משהו...
וכשמורידים עם IDM אין איזה קישור?בקובץ משרתי מגה אי אפשר להשיג קישור ישיר
כמדומני שאי אפשר להוריד עם IDM ודאי לא גודל כזה, זה יורד בצורה שונה, קשה להסביר.וכשמורידים עם IDM אין איזה קישור?
או כשמעתיקים מדף ההורדות?
הורדתי את ה365 מהקישור שלך, איך מתקינים את זה?לא הבנתי
השתמשת ב-KMS של 2016 וזה עזר?
והאופיס 2019 שלך הוא מהקישור שדיברתי עליו או ממקום אחר?
כשאתה מקליק כפול על הקובץ שהורדת מה קורה?הורדתי את ה365 מהקישור שלך, איך מתקינים את זה?
נפתח לי שכאילו נכנס דיסק למחשבכשאתה מקליק כפול על הקובץ שהורדת מה קורה?
יפה, עכשיו תכנס ל"דיסק" הזה, ותלחץ על setupנפתח לי שכאילו נכנס דיסק למחשב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים