Open Sans Hebrew >< Explorer

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה עושים עם הבעיות בפונט הזה באקספלורר? יש פתרון, נכון? כי אני רואה אתרים שכן מוצגים עם הפונט.
תודה

• הוסף לסימניות
לי היתה בעיה עם ה-bold של הפונט גם בכרום שלא עבד. ה-regular לא יצר בעיות.

• הוסף לסימניות
יש לי פתרון. אעלה אותו מאוחר יותר היום בעז"ה

• הוסף לסימניות
אם אתה משתמש מהמקור מגוגל, זה לא יעבוד לך.. דיברתי בעבר עם זה שבנה את זה, ואין להם פתרון ל-IE. מה שכן, אנחנו בפוג'ו בנינו אותו בצורה ידנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KingYes;1490568:
מה שכן, אנחנו בפוג'ו בנינו אותו בצורה ידנית.
להוריד את הפונט ולהטמיע ידנית? זה מה שאתה מתכוון?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת למי שייך הקרדיט אבל לי זה עובד מעולה
צפה בקובץ המצורף 221912

שיניתי קצת את קובץ סטייל המקורי שמצאתי ברשת

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• אופן סאנס.zip
    KB 741.6 · צפיות: 5
  • הוסף לסימניות
התחלתי איזשהו אתר וזה עובד מצויין באקספלורר בלי שום דבר מיוחד.
זה הקוד:
This user does not have permission to use the HTML BB code.

באיזה גרסה של אקספלורר זה לא עבד לכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה