דרוש מידע osmo pocket 3 של DJI אשמח לכל מידע אודות המוצר.

• הוסף לסימניות
לא אני לא בירושלים וגם אין לי סמארטפון ככה שאין דרך לעשות לך את זה אם אתה מסתבך ממש יש שירות לקוחות של DJI הם עוזרים ממש מצויין זה הקישורhttps://support-chat.dji.com/?channelKey=fb_sp1&lang=en&from=supportpage אתה יכול לכתוב בעברית גם כן בהצלחה
אוקי, עכשיו ראיתי

תודה ובהצלחה

• הוסף לסימניות
אני חייב את העזרה שלך
קניתי אותה ולא מצליח להפעיל
אין לי אפליקציה הלכתי לשכן שגעתי אותו שעה ולא הצלחנו
יש אפשרות להדליק בלי אפליקציה?

תודה
שמח מאוד לשמוע שקנית את המצלמה הזאת מצלמה באיכות מטורפת שווה כל שקל יש לה פוקוס אוטומטי ברמה גבוהה מאוד איכות צילום אולי הכי טוב שיכול להיות מאבד מטורף גימבל מגניב וכל מה שיכול להיות רק בהכי טוב לגבי מה שיש עם האפליקציה אני קניתי עכשיו לאחרונה רחפן של החברה הזאת העניין בדי ג׳יי היי שאתה צריך שיהיה לך סוג של שם משתמש הוא אומר לך בהתחלה להקיש כתובת מייל הטעות שכולם עושים שהם מקישים פשוט כתובת מייל זה לא נכון לעשות את זה כי הכתובת מייל שלך היא לא בפנים האתר שלהם יש למעלה סימון של מייל חדש אם אתה עדיין לא רשום אתה צריך ללחוץ שמה ומפה דרך קצרה בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה