כללי OTF עם טעמים

• הוסף לסימניות
עשיתי מגילת אסתר עם פרוש. אני מתלבט אם לקנות גופן מטועם.

מברור טלפוני קצר עולה:
פונטייפ: כל טיפוס אות שתרצה (משקל) מטועם תשלם 2,500 שקל ותקבל.
מסטרפונט: קטלוג מנוקדים, כל אחד 850 שקל. הנחות אם תקנה יותר ממשקל אחד - 1,600 שקלים.
פונטביט: יש רק את ליבורנה מטועם. 1488 שקל לפונט (לחברי מועדון) לא כולל מע"מ.

למי שיש ניסיון בלבד אז:
מה ההבדל בין רמות הOTF המטועם בין מסטרפונט, פונטביט ופונטייפ?

אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
OTF מה זה אומר הסימן הזה

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי:
פונטייפ - ללא ספק המשוכלל ביותר, עם שווא נע ועוד המון אפשרויות.
מסטרפונט - מיקום טעמים רגיל. (לגבי המחיר כנראה התכוונת הפוך, שאם קונים יותר מאחד משלמים 850).
פונטביט ליבורנה - מיקום טעמים לא-דינמי, כלומר יכולות להיווצר התנגשויות ניקוד-טעמים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פתוש: את יכולה לרכוש 15 משקלים ב1350 ש"ח, ואז להמיר אותם ל-2 משקלים סמי טעמים.
אחד ל-7 ואז נשאר לך משקל נוסף, או להמיר רק אחד לשבע ואז נשארים 8 משקלים.
סמי טעמים פרושו
א. אין שוא נע\נח וכו'
ב. אין בדיקה נרחבת לבדיקת דיבוקים ע"י סקריפט שעובר על כל התנ"ך למציאת דיבוקים
ג. המיקום הוא דינאמי (לא סטאטי)
למגילת אסתר זה בסדר גמור.

חיטובים:
הפונט ליוורנו של פונטביט הוא כן דינאמי (את הפונט ליוורנו במשקל רגיל אני פיתחתי אותו, זה כבר לא הגרסה של פעם שהיה באמת סטאטי)

• הוסף לסימניות
תוברך אליהו, לא ברור אם תהיינה לי עוד עבודות עם טעמים, אז בנתיים אני לא קונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה