כללי Out Of Memory - באינדיזיין

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
אני, כל הזמן וזה מתסכל פחד.
אני סוגרת ופותחת שוב עד שזה שוכח להגיד לי שאין סכרון ואני גם נאלצת לסגור תוכנות אחרות שלא תפרענה.

• הוסף לסימניות
סתם מעניין לדעת. כמה זכרון יש לך?

• הוסף לסימניות
2 GB

• הוסף לסימניות
וזו בעיה שקורית לי עם CS, לא עם CS3.

• הוסף לסימניות
אגב, חלק מהפתרון לזה הוא, לאתחל את המחשב, להפעיל את האינדי לפני שמפעילים כל תוכנה אחרת, ואחרי שהוא עלה והקובץ עלה, פחות מפריע לו אם פותחים תוכנות אחרות. אל תשאל אותי למה. סתם תוכנה משוגעת!

אגב, גם האילוס' הוא כזה. אם פתוחה לך תוכנה אחרת, הוא לא ייפתח. אם תפתח אותו ראשון, תוכל לעבוד איתו ועם תוכנות נוספות.

זה הניסיון שלי עם התוכנות המשוגעות האלה.

• הוסף לסימניות
בפוטשופ יש אפשרות בהעדפות בכמה זכרון הוא יכול להשתמש, תבדקי בהגדרות של האינדזיין אם הוא מוגבל בכמות הזכרון בה הוא יכול להשתמש.

• הוסף לסימניות
איפה בודקים את זה?

• הוסף לסימניות
מנסיון עם אילוס - בלי קשר לכמות הזכרון שהגדרתי, כמו שג'ינג'ית כתבה - אם אני פותחת למשל אאוטלוק אקספרס, פוטושופ, ואח"כ אילוס, זה מעלה את הסיכויים שהיא תתקע.

מעניין שלפני כמה חודשים כתבו פה שאילוס לא יציבה, והתפלאתי, כי לי לא הייתה שום בעי'ה איתה. ובתקופה האחרונה היא התחילה להתרסק לי די הרבה (אין לי וירוס).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה