אינדיזיין OVERPRINT באינדזיין

• פותח הנושא rity
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה להכין קובץ לחריטה
הקובץ עשוי 3 שכבות
1. צבע ספוט עם כיתוב חתוך
2. תמונת רקע
3. כיתוב

מבקשים ממני שהשכבה של התמונה תהיה בOVER PRINT
הם הכינו לי דוג' באילוס ועובד מצויין
אבל אני צריכה כמות גדולה ומעדיפה להכין את הכל באינדזיין
הבעיה שבאינדזיין האופציה הזאת אפורה
אשמח לכל עזרה בנושא!

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ברגע שמחברים את כל האובייקטים לגרופ (GROUP) אז האופציה אוברפרינט נהיית פעילה
זה עובד בצורה של שכבות ובשביל שהתוכנה תבין איזה שכבות אנחנו לא רוצים למחוק מהם את הצבע מתחת אנחנו צריכים להפוך אותם לקבוצה.

• הוסף לסימניות
יותר מדויק..
מהניסיון שלי אובר פרינט עובד על אלמנטים וקטורים
ולא על קבצי תמונה כך שבקבצי תמונה (לפחות באינדי) האובר פרינט לא יעבוד כמדומני (גם אם תצרפו שתי תמונות לגרופ..)

במקרה הנ"ל שמן הסתם מדובר שכבה של תמונה ומעליה ספוט אם תבחרו את הספוט שמן הסתם הוא וקטור והתמונה יחד או תעשו גרופ האופציה אובר פרינט אמורה ליהיות פעילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה