כללי pathfinder באינדזיין לא עובד

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני מנסה לעשות משהו ב pathfinder מופיעה לי ההודעה הזו.
מה זה אומר?

תודה לכל העוזרים.

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 90.4 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
נראה לי שהוא אומר לך שאם תתבצע הפעולה, לא ישאר כלום במסמך.
מה שנראה לי זה, שהאוביקט האפור צריך להיות מעל הורוד.
תנסה ותראה אם זה הולך.

• הוסף לסימניות
לא הולך. משהו יודע?
עזרה גדולה, אתם יודעים כמה קשה להסתדר בלי הכלי הזה.

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשער-
אולי יש לך מאחורה/ מקדימה מלבן גדול שגם אותו בחרת בטעות?

• הוסף לסימניות
תודה על התיחסות.
אבל ממש לא. זה משהו קבוע בכל הקבצים ובכל האופנים. ניסיתי גם לתרגם בגוגל ולא הבנתי מה רוצה.

• הוסף לסימניות
על פניו אין סיבה שזה יקרה.
ניסיתי לגרום למצב כזה "בכוח", והצלחתי:
מה שעשית, כנראה, הוא שכפול של האובייקטים (יתכן למשל, שהסרת אותם מדף האב, ואח"כ החלת את דף האב מחדש, ושוב הסרת, כך הם קיימים פעמיים באותו מקום)
בקיצור - כדאי לבדוק אם אין שם אובייקטים כפולים חופפים. אם כן - פשוט צריך לבטל קודם את המיותרים, ואז לבצע את הקיצוץ ב- Pathfinder.

• הוסף לסימניות
לפני שנה וקצת שאלתי בדיוק את אותה השאלה וקיבלתי תשובה וגם עזרה מאותו חבר הפורום.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=48542
בסופו של דבר יצרתי את הצורות מחדש בקובץ אחר וזה עבד.
עם הצורות המקוריות הפעולה לא עבדה כלל, גם לא בקובץ אחר - ולא היו שום צורות מתחת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה